pendik escort bayan
ak

Engelli Vatandaşa Akülü Tekerlekli Sandalye

13.11.2017 - 14:18, Güncelleme: 13.11.2017 - 14:18
 

Engelli Vatandaşa Akülü Tekerlekli Sandalye

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, bedensel engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.Çankırı'da yaşayan 48 yaşındaki...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, bedensel engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.Çankırı'da yaşayan 48 yaşındaki bedensel engelli Seval Kaptan'ın belediyeden talebi üzerine temin edilen akülü tekerlekli sandalye, Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından Kaptan'a hediye edildi.Dinç, yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların başkalarına duydukları ihtiyacı en aza indirmeye çalıştıklarını söyledi.Başkanlığı döneminde 85 akülü ve tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştırdıklarını belirten Dinç, "Vatandaşımızın talebinden haberdar olur olmaz hemen harekete geçtik. Bir vatandaşımızın daha yüzünü güldürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu, sosyal belediyeciliğin yanı sıra vicdan meselesidir. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın yanında olmaya ve beklentilerini karşılamaya gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı. Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Kaptan ve ailesi de Dinç'e teşekkür etti.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, bedensel engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.Çankırı'da yaşayan 48 yaşındaki...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, bedensel engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Çankırı'da yaşayan 48 yaşındaki bedensel engelli Seval Kaptan'ın belediyeden talebi üzerine temin edilen akülü tekerlekli sandalye, Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından Kaptan'a hediye edildi.

Dinç, yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların başkalarına duydukları ihtiyacı en aza indirmeye çalıştıklarını söyledi.

Başkanlığı döneminde 85 akülü ve tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştırdıklarını belirten Dinç, "Vatandaşımızın talebinden haberdar olur olmaz hemen harekete geçtik. Bir vatandaşımızın daha yüzünü güldürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu, sosyal belediyeciliğin yanı sıra vicdan meselesidir. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın yanında olmaya ve beklentilerini karşılamaya gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Kaptan ve ailesi de Dinç'e teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.