pendik escort bayan
ak

Engelli kursiyerler için pastalı kutlama

Siyaset 03.12.2018 - 11:38, Güncelleme: 03.12.2018 - 11:38
 

Engelli kursiyerler için pastalı kutlama

SİVAS'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Sivas Belediyesi, İş Kurumu İl Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü...

SİVAS'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Sivas Belediyesi, İş Kurumu İl Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Engelliler Kültür Merkezinde program düzenlendi.Engellilere yönelik meslek edindirme kurslarına katılan vatandaşlar ile ilgili kurum temsilcileri bir araya gelerek 3 Aralık Engelliler Günü'nde farkındalık oluşturmak amacıyla kursiyerlerle pasta kesti.Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, "Biz hep birlikte çok güzel çalışmalara imza atıyoruz. Engelliler Günü'ndeki tüm engelleri kaldırmak adına bu mekân onun için tahsil edildi. İsmi de Engelliler Kültür Merkezi… Biz Sivas Belediyesi olarak her zaman engelli dostlarımızın yanındayız, elimizden geleni yapmaya hazırız, onların bu anlamdaki faaliyetlerine yardımcı olmaya hazırız. Burada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.İŞKUR İl Müdürü Hikmet Canpolat da "Bizler zaman buldukça burada bulunan arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir aradayız. Burada devam eden bir kurs var gelmişken kursiyerlerimizi de ziyaret edelim, talepleri varsa dinleyelim istedik. Engelli kardeşlerimizin çalışma hayatının sosyal hayata entegre olması eğitim ve çalışma kapasitelerinin artırmaları, kendilerinde var olan potansiyeli hayata geçirmelerini çok önemsiyoruz" dedi.Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Tan ise "3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yapılan faaliyetlerden bir tanesi de burada beraberce bir olmaktı" ifadesini kullandı.Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kadir Boztepe de "3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nden dolayı böyle bir program düzenlendiği için çalışan personeller başta olmak üzere burada bulunan herkese teşekkür ederim. Bugünlerin hiç bir zaman unutulmaması gerekiyor. 365 gün boyunca engellilerin engellerle karşılaşmaması gerekiyor sadece bugüne özel değil her gün bugünün bilincinde olunmalı. Bu faaliyete katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Sivas Belediyesi, İş Kurumu İl Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü...

SİVAS'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Sivas Belediyesi, İş Kurumu İl Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Engelliler Kültür Merkezinde program düzenlendi.

Engellilere yönelik meslek edindirme kurslarına katılan vatandaşlar ile ilgili kurum temsilcileri bir araya gelerek 3 Aralık Engelliler Günü'nde farkındalık oluşturmak amacıyla kursiyerlerle pasta kesti.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, "Biz hep birlikte çok güzel çalışmalara imza atıyoruz. Engelliler Günü'ndeki tüm engelleri kaldırmak adına bu mekân onun için tahsil edildi. İsmi de Engelliler Kültür Merkezi… Biz Sivas Belediyesi olarak her zaman engelli dostlarımızın yanındayız, elimizden geleni yapmaya hazırız, onların bu anlamdaki faaliyetlerine yardımcı olmaya hazırız. Burada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

İŞKUR İl Müdürü Hikmet Canpolat da "Bizler zaman buldukça burada bulunan arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir aradayız. Burada devam eden bir kurs var gelmişken kursiyerlerimizi de ziyaret edelim, talepleri varsa dinleyelim istedik. Engelli kardeşlerimizin çalışma hayatının sosyal hayata entegre olması eğitim ve çalışma kapasitelerinin artırmaları, kendilerinde var olan potansiyeli hayata geçirmelerini çok önemsiyoruz" dedi.

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Tan ise "3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yapılan faaliyetlerden bir tanesi de burada beraberce bir olmaktı" ifadesini kullandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kadir Boztepe de "3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nden dolayı böyle bir program düzenlendiği için çalışan personeller başta olmak üzere burada bulunan herkese teşekkür ederim. Bugünlerin hiç bir zaman unutulmaması gerekiyor. 365 gün boyunca engellilerin engellerle karşılaşmaması gerekiyor sadece bugüne özel değil her gün bugünün bilincinde olunmalı. Bu faaliyete katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Engelli kursiyerler için pastalı kutlama

Engelli kursiyerler için pastalı kutlama

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.