pendik escort bayan
ak

Engelli Çocuklarla "İftar" Konvoyu

31.05.2018 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2018 - 17:43
 

Engelli Çocuklarla "İftar" Konvoyu

Araba tutkunları, evlerinden araçla aldıkları zihinsel engelli çocuklarla iftarda bir araya geldi

ANKARA (AA) - Araba tutkunları, evlerinden otomobilleriyle aldıkları zihinsel engelli çocuklarla iftarda bir araya geldi.Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfının (ZİÇEV) Gölbaşı kampüsünde, "Seat Team Ankara"nın katkısıyla dün bir iftar programı düzenlendi.İftara katılacak çocuklar ile aileleri, araba tutkunları tarafında 15 araçla evlerinden alınarak konvoy halinde kampüse getirildi. Çocukları iftarda öğretmenleri de yalnız bırakmadı.Araba tutkunları ile zihinsel engelli çocuklar birlikte yemek yiyerek eğlenceli vakit geçirdi. Topluluk üyeleri, zihinsel yetersiz çocukların ve gençlerin sosyalleşmesi amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade etti.
Araba tutkunları, evlerinden araçla aldıkları zihinsel engelli çocuklarla iftarda bir araya geldi

ANKARA (AA) - Araba tutkunları, evlerinden otomobilleriyle aldıkları zihinsel engelli çocuklarla iftarda bir araya geldi.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfının (ZİÇEV) Gölbaşı kampüsünde, "Seat Team Ankara"nın katkısıyla dün bir iftar programı düzenlendi.

İftara katılacak çocuklar ile aileleri, araba tutkunları tarafında 15 araçla evlerinden alınarak konvoy halinde kampüse getirildi. Çocukları iftarda öğretmenleri de yalnız bırakmadı.

Araba tutkunları ile zihinsel engelli çocuklar birlikte yemek yiyerek eğlenceli vakit geçirdi.

Topluluk üyeleri, zihinsel yetersiz çocukların ve gençlerin sosyalleşmesi amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.