pendik escort bayan
ak

Enflasyonla Mücadele Çağrısı

13.11.2018 - 09:28, Güncelleme: 13.11.2018 - 09:28
 

Enflasyonla Mücadele Çağrısı

AKSARAY (AA) - Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök borsa üyelerine, devletin "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına" destek olma çağrısında...

AKSARAY (AA) - Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök borsa üyelerine, devletin "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına" destek olma çağrısında bulundu. Özkök gazetecilere yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan sıkıntıların aşılması için başlatılan enflasyonla mücadele programını son derece önemli bulduklarını söyledi.Bu mücadelede sorumluluğun herkese ait olduğunu ifade eden Özkok, "Birlik beraberlik içerisinde yapılacak mücadele başarıya ulaşacaktır. Üye iş yerlerinde birçok üründe en az yüzde 10 indirime gideceğiz. Hazine ve Maliye Bakanlığımızın başlatmış olduğu kampanyaya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) vermiş olduğu desteğe biz de Aksaray olarak varız diyoruz. Tarım Ticaret Merkezi esnafımızla her zaman olduğu gibi yine devletimizin yanındayız."
AKSARAY (AA) - Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök borsa üyelerine, devletin "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına" destek olma çağrısında...

AKSARAY (AA) - Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök borsa üyelerine, devletin "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına" destek olma çağrısında bulundu.

Özkök gazetecilere yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan sıkıntıların aşılması için başlatılan enflasyonla mücadele programını son derece önemli bulduklarını söyledi.

Bu mücadelede sorumluluğun herkese ait olduğunu ifade eden Özkok, "Birlik beraberlik içerisinde yapılacak mücadele başarıya ulaşacaktır. Üye iş yerlerinde birçok üründe en az yüzde 10 indirime gideceğiz. Hazine ve Maliye Bakanlığımızın başlatmış olduğu kampanyaya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) vermiş olduğu desteğe biz de Aksaray olarak varız diyoruz. Tarım Ticaret Merkezi esnafımızla her zaman olduğu gibi yine devletimizin yanındayız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.