pendik escort bayan
ak

Enerjide Kamulaştırma Kararı

Spor 27.11.2018 - 09:13, Güncelleme: 27.11.2018 - 09:13
 

Enerjide Kamulaştırma Kararı

ANKARA (AA) - Uşak'ta bulunan bazı taşınmazların, organize sanayi bölgesi (OSB) iletim hattı yapımı kapsamında Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi...

ANKARA (AA) - Uşak'ta bulunan bazı taşınmazların, organize sanayi bölgesi (OSB) iletim hattı yapımı kapsamında Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğünce (TEİAŞ) acele kamulaştırılmasına karar verildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, TEİAŞ'a ait "154 kV Uşak 380-Uşak OSB Enerji İletim Hattı Projesi" kapsamında bazı taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurularak genel müdürlük tarafından acele kamulaştırılması kararlaştırıldı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan bir diğer Cumhurbaşkanı Kararı ile de Kızıldağ Milli Parkı ile Beyşehir Gölü Milli Parkı'nın sınırları değiştirildi.
ANKARA (AA) - Uşak'ta bulunan bazı taşınmazların, organize sanayi bölgesi (OSB) iletim hattı yapımı kapsamında Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi...

ANKARA (AA) - Uşak'ta bulunan bazı taşınmazların, organize sanayi bölgesi (OSB) iletim hattı yapımı kapsamında Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğünce (TEİAŞ) acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, TEİAŞ'a ait "154 kV Uşak 380-Uşak OSB Enerji İletim Hattı Projesi" kapsamında bazı taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurularak genel müdürlük tarafından acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan bir diğer Cumhurbaşkanı Kararı ile de Kızıldağ Milli Parkı ile Beyşehir Gölü Milli Parkı'nın sınırları değiştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.