pendik escort bayan
ak

Enerji Ve Ulaştırma Yatırımları İçin 'Kurul' Rötuşu

Spor 24.01.2018 - 09:23, Güncelleme: 24.01.2018 - 09:23
 

Enerji Ve Ulaştırma Yatırımları İçin 'Kurul' Rötuşu

Toprak koruma kurulları, kamuya ait enerji ve ulaşım yatırım projeleri için toplantıya katılan üyelerin çoğunluğuyla karar alabilecek- Diğer kararlarda en az 5'te 3 çoğunluk ve en az 6 üyenin aynı yönde oy kullanması şartı aranacak

ANKARA (AA) - Toprak koruma kurulları, kamuya ait enerji ve ulaşım yatırımı projeleri için toplantıya katılan üyelerin çoğunluğuyla karar alabilecek. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının "Tarım Arazilerinin Korunması, Kullanılması ve Planlanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelikle, her ilde vali başkanlığında toplanan toprak koruma kurullarının karar alma sürecinde değişikliğe gidildi. Kurullar, kararlarını en az 5'te 3 çoğunlukla ve en az 6 üyenin aynı yönde oy kullanması şartıyla alabilecek. Kamuya ait enerji ve ulaşım yatırım projelerinde ise toplantıya katılan üyelerin çoğunluğu karar almada yeterli olacak. Daha önce, 9 üyeden oluşan kurulların tam sayı ile toplanması, zorunluluk hallerinde ise en az 6 üyenin toplantıya katılması zorunluydu. Kurul gündemindeki bir kararın geçerli olabilmesi için en az 6 üyenin aynı yönde oy kullanması şartı aranıyordu. Kurul, kararlarını en az 3'te 2 çoğunlukla alabiliyordu.
Toprak koruma kurulları, kamuya ait enerji ve ulaşım yatırım projeleri için toplantıya katılan üyelerin çoğunluğuyla karar alabilecek- Diğer kararlarda en az 5'te 3 çoğunluk ve en az 6 üyenin aynı yönde oy kullanması şartı aranacak

ANKARA (AA) - Toprak koruma kurulları, kamuya ait enerji ve ulaşım yatırımı projeleri için toplantıya katılan üyelerin çoğunluğuyla karar alabilecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının "Tarım Arazilerinin Korunması, Kullanılması ve Planlanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yönetmelikle, her ilde vali başkanlığında toplanan toprak koruma kurullarının karar alma sürecinde değişikliğe gidildi.

Kurullar, kararlarını en az 5'te 3 çoğunlukla ve en az 6 üyenin aynı yönde oy kullanması şartıyla alabilecek. Kamuya ait enerji ve ulaşım yatırım projelerinde ise toplantıya katılan üyelerin çoğunluğu karar almada yeterli olacak.

Daha önce, 9 üyeden oluşan kurulların tam sayı ile toplanması, zorunluluk hallerinde ise en az 6 üyenin toplantıya katılması zorunluydu. Kurul gündemindeki bir kararın geçerli olabilmesi için en az 6 üyenin aynı yönde oy kullanması şartı aranıyordu. Kurul, kararlarını en az 3'te 2 çoğunlukla alabiliyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.