pendik escort bayan
ak

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak Eskişehir'de

18.10.2017 - 15:08, Güncelleme: 18.10.2017 - 15:08
 

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak Eskişehir'de

Bakan Albayrak, şehit Piyade Uzman Çavuş Arıkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Seçkin Arıkan'ın Eskişehir'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Bakan Albayrak, beraberindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ve Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ile helikopterle eski Atatürk Stadyumu'na geldi. Albayrak, burada Vali Özdemir Çakacak, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve öteki ilgililer tarafından karşılandı.Bakan Albayrak, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesinin ardından çıkan çatışmada şehit olan ve dün düzenlenen askeri törenle toprağa verilen Arıkan'ın Ihlamurkent Mahallesi'nde yaşayan annesi Esma ile babası Arif Arıkan'ı ziyaret ederek, başsağlığı diledi.
Bakan Albayrak, şehit Piyade Uzman Çavuş Arıkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Seçkin Arıkan'ın Eskişehir'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Albayrak, beraberindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ve Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ile helikopterle eski Atatürk Stadyumu'na geldi.

Albayrak, burada Vali Özdemir Çakacak, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve öteki ilgililer tarafından karşılandı.

Bakan Albayrak, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesinin ardından çıkan çatışmada şehit olan ve dün düzenlenen askeri törenle toprağa verilen Arıkan'ın Ihlamurkent Mahallesi'nde yaşayan annesi Esma ile babası Arif Arıkan'ı ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.