pendik escort bayan
ak

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak:

23.03.2017 - 19:28, Güncelleme: 23.03.2017 - 19:28
 

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak:

"Tıkır tıkır işleyen bir sistemin bu topraklarda tesisi için bu anayasaya ihtiyacımız var. Bölgedeki tek büyüyen, istikrarlı, gelişen, güçlü ülke Türkiye"- "Biz ülkeyi daha da büyüteceğiz dedikçe birileri havlamaya başlıyor. İtlerini, köpeklerini, atların

NEVŞEHİR (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Tıkır tıkır işleyen bir sistemin bu topraklarda tesisi için bu anayasaya ihtiyacımız var. Bölgedeki tek büyüyen, istikrarlı, gelişen, güçlü ülke Türkiye." dedi. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Kongre ve Kültür Merkezi'nde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen "Yeni Nesil Yeni Anayasa" söyleşi programına katılan Albayrak, Nevşehir Valiliğini ziyaretinin ardından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan programda konuştu. Albayrak, Türkiye'nin tarihi bir yüzyılın eşiğinde olduğunu belirterek, AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin geçmişe göre çok daha güçlü bir seviyeye ulaştığını kaydetti. Ülkeyi bölmeye çalışan ihanet odaklarının gayretlerinin iyi analiz edilmesi gerektiğini ifade eden Albayrak, tarihi bir yüzyılın eşiğinde olunduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:"15 yıldır Türkiye'nin nereden nereye geldiğini kalbinde zerre vicdanı olan herkesin bakıp düşündüğünde görerek bu yüzyılı okumamız lazım. Bugün içinden geçtiğimiz badireleri ve ülkemizi bölmeye, yıkmaya çalışanların provokasyonlarını, ihanetlerini doğru okumamız lazım. Tıkır tıkır işleyen bir sistemin bu topraklarda tesisi için bu anayasaya ihtiyacımız var. Bölgedeki tek büyüyen, istikrarlı, gelişen, güçlü ülke Türkiye. Biz ülkeyi daha da büyüteceğiz dedikçe birileri havlamaya başlıyor. İtlerini, köpeklerini atlarını vatandaşlarımızın üzerine salıyor. Bunlar her gün terör örgütlerine kucak açıp, vatandaşlık verip cumhurbaşkanlığı saraylarında madalya takarken biz buna seyirci mi kalacağız."- "Tüm bu süreçler bize yeni sayfa açıyor"16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının Türkiye'nin geleceğini belirleyecek önemli bir aşama olduğunu belirten Albayrak, bu süreçte "hayır" oyları verilmesini telkin eden ve onları destekleyenlerin kimler olduğuna bakılması gerektiğini kaydetti.Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:"Son 40 yılda bugünler için hazırlanan iki terör örgütü ortaya çıktı. Biri demokrasi, özgürlük kisvesi altında PKK özelinde ortaya çıktı, diğeri hoşgörü, muhabbet adı altında en değerli varlıklarımız olan evlatlarımızı zehirleyip, ülkesine ihanet edecek noktaya dönüştürerek ülkemizi bölmeye çalıştı. Tüm bu süreçler bize yeni bir sayfa açıyor, belki de 200 yıllık bu toprakların kaderini, geleceğini etkileyecek bir seçimle karşı karşıyayız. Hak ve batılın bu mücadelesi. Bu mücadelemiz son nefesimizi verinceye kadar devam edecek. Sadece Türkiye'ye değil biraz başınızı kaldırıp bölgeye, dünyaya baktığınızda kim 'hayır' diyor, kim 'hayır'ı destekleyenlere maddi ve manevi arka çıkıp yoldaşlık ediyor, buna çok net bakmamız lazım. Öyle bir resimle karşı karşıyayız ki tüm cihan bir safta, hak istikamet bir safta.”
"Tıkır tıkır işleyen bir sistemin bu topraklarda tesisi için bu anayasaya ihtiyacımız var. Bölgedeki tek büyüyen, istikrarlı, gelişen, güçlü ülke Türkiye"- "Biz ülkeyi daha da büyüteceğiz dedikçe birileri havlamaya başlıyor. İtlerini, köpeklerini, atların

NEVŞEHİR (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Tıkır tıkır işleyen bir sistemin bu topraklarda tesisi için bu anayasaya ihtiyacımız var. Bölgedeki tek büyüyen, istikrarlı, gelişen, güçlü ülke Türkiye." dedi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Kongre ve Kültür Merkezi'nde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen "Yeni Nesil Yeni Anayasa" söyleşi programına katılan Albayrak, Nevşehir Valiliğini ziyaretinin ardından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan programda konuştu.

Albayrak, Türkiye'nin tarihi bir yüzyılın eşiğinde olduğunu belirterek, AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin geçmişe göre çok daha güçlü bir seviyeye ulaştığını kaydetti.

Ülkeyi bölmeye çalışan ihanet odaklarının gayretlerinin iyi analiz edilmesi gerektiğini ifade eden Albayrak, tarihi bir yüzyılın eşiğinde olunduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"15 yıldır Türkiye'nin nereden nereye geldiğini kalbinde zerre vicdanı olan herkesin bakıp düşündüğünde görerek bu yüzyılı okumamız lazım. Bugün içinden geçtiğimiz badireleri ve ülkemizi bölmeye, yıkmaya çalışanların provokasyonlarını, ihanetlerini doğru okumamız lazım. Tıkır tıkır işleyen bir sistemin bu topraklarda tesisi için bu anayasaya ihtiyacımız var. Bölgedeki tek büyüyen, istikrarlı, gelişen, güçlü ülke Türkiye. Biz ülkeyi daha da büyüteceğiz dedikçe birileri havlamaya başlıyor. İtlerini, köpeklerini atlarını vatandaşlarımızın üzerine salıyor. Bunlar her gün terör örgütlerine kucak açıp, vatandaşlık verip cumhurbaşkanlığı saraylarında madalya takarken biz buna seyirci mi kalacağız."

- "Tüm bu süreçler bize yeni sayfa açıyor"

16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının Türkiye'nin geleceğini belirleyecek önemli bir aşama olduğunu belirten Albayrak, bu süreçte "hayır" oyları verilmesini telkin eden ve onları destekleyenlerin kimler olduğuna bakılması gerektiğini kaydetti.

Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son 40 yılda bugünler için hazırlanan iki terör örgütü ortaya çıktı. Biri demokrasi, özgürlük kisvesi altında PKK özelinde ortaya çıktı, diğeri hoşgörü, muhabbet adı altında en değerli varlıklarımız olan evlatlarımızı zehirleyip, ülkesine ihanet edecek noktaya dönüştürerek ülkemizi bölmeye çalıştı. Tüm bu süreçler bize yeni bir sayfa açıyor, belki de 200 yıllık bu toprakların kaderini, geleceğini etkileyecek bir seçimle karşı karşıyayız. Hak ve batılın bu mücadelesi. Bu mücadelemiz son nefesimizi verinceye kadar devam edecek. Sadece Türkiye'ye değil biraz başınızı kaldırıp bölgeye, dünyaya baktığınızda kim 'hayır' diyor, kim 'hayır'ı destekleyenlere maddi ve manevi arka çıkıp yoldaşlık ediyor, buna çok net bakmamız lazım. Öyle bir resimle karşı karşıyayız ki tüm cihan bir safta, hak istikamet bir safta.”



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.