pendik escort bayan
ak

"Endülüs'ten Günümüze Bakış" Makale Yarışması

19.01.2017 - 11:38, Güncelleme: 19.01.2017 - 11:38
 

"Endülüs'ten Günümüze Bakış" Makale Yarışması

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından düzenlenen "Endülüs'ten Günümüze...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından düzenlenen "Endülüs'ten Günümüze Bakış" makale yarışmasına, ASÜ'lü öğrencilerin ve akademisyenlerin de katılabileceklerini belirtti. Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, ilgili yarışmanın Süleyman Demirel Üniversitesi Endülüs Medeniyet Araştırmaları Merkezi tarafından organize edildiğini ve Türkiye genelindeki tüm devlet üniversitelerinin öğrenci ve akademisyenlerine açık olduğunu aktardı.Yarışmaya ilgi duyan ASÜ'lülerin katılımını önemsediklerini aktaran Şahin, şöyle devam etti:"Yarışmaya 1 Ocak 1977 ve sonrası doğumlular katılabiliyor. Yarışmaya katılacakların öğrenci belgesi veya hizmet belgesi ibraz etmesi gerekirken, gönderilen makalelerin daha önce hiçbir yarışmaya gönderilmemiş, ödül almamış, yayınlanmamış ve tamamen özgün olması gerekiyor. Başvuru için son gün 17 Nisan. ASÜ'lü öğrencilerin ve akademisyenlerin bu yarışmada üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceği inancındayım."
AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından düzenlenen "Endülüs'ten Günümüze...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından düzenlenen "Endülüs'ten Günümüze Bakış" makale yarışmasına, ASÜ'lü öğrencilerin ve akademisyenlerin de katılabileceklerini belirtti.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, ilgili yarışmanın Süleyman Demirel Üniversitesi Endülüs Medeniyet Araştırmaları Merkezi tarafından organize edildiğini ve Türkiye genelindeki tüm devlet üniversitelerinin öğrenci ve akademisyenlerine açık olduğunu aktardı.

Yarışmaya ilgi duyan ASÜ'lülerin katılımını önemsediklerini aktaran Şahin, şöyle devam etti:

"Yarışmaya 1 Ocak 1977 ve sonrası doğumlular katılabiliyor. Yarışmaya katılacakların öğrenci belgesi veya hizmet belgesi ibraz etmesi gerekirken, gönderilen makalelerin daha önce hiçbir yarışmaya gönderilmemiş, ödül almamış, yayınlanmamış ve tamamen özgün olması gerekiyor. Başvuru için son gün 17 Nisan. ASÜ'lü öğrencilerin ve akademisyenlerin bu yarışmada üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceği inancındayım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.