pendik escort bayan
ak

Endonezya'daki Depremler 483 Can Aldı

21.08.2018 - 00:08, Güncelleme: 21.08.2018 - 00:08
 

Endonezya'daki Depremler 483 Can Aldı

Lombok adasındaki depremler nedeniyle 483 kişi hayatını kaybetti

ANKARA (AA) - Endonezya'nın Lombok Adası'nda meydana gelen depremlerde 483 kişi hayatını kaybetti.Sosyal İşler ve Güvenlik Bakanlığı yetkilisi Harry Hikmet, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin doğusundaki Lombok Adası'nda iki haftada meydana gelen depremlerde toplam 483 kişinin öldüğünü açıkladı.Açıklamada, 5 Ağustos tarihinde adada meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısının 471'e yükseldiği, dünkü 6,3 ve 6,9 büyüklüğündeki depremlerde ise 12 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.Lombok Adası'nda, 15 günde 800'den fazla artçı deprem deprem kaydedildi.İki hafta önceki depremde ölenlerin sayısı en son 460 olarak duyurulmuştu.Bölgede, depremler nedeniyle 2 bin kadar binanın hasar gördüğü bildirilmişti.Enkazlardaki arama kurtarma çalışmaları halen devam ederken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.
Lombok adasındaki depremler nedeniyle 483 kişi hayatını kaybetti

ANKARA (AA) - Endonezya'nın Lombok Adası'nda meydana gelen depremlerde 483 kişi hayatını kaybetti.

Sosyal İşler ve Güvenlik Bakanlığı yetkilisi Harry Hikmet, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin doğusundaki Lombok Adası'nda iki haftada meydana gelen depremlerde toplam 483 kişinin öldüğünü açıkladı.

Açıklamada, 5 Ağustos tarihinde adada meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısının 471'e yükseldiği, dünkü 6,3 ve 6,9 büyüklüğündeki depremlerde ise 12 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Lombok Adası'nda, 15 günde 800'den fazla artçı deprem deprem kaydedildi.

İki hafta önceki depremde ölenlerin sayısı en son 460 olarak duyurulmuştu.

Bölgede, depremler nedeniyle 2 bin kadar binanın hasar gördüğü bildirilmişti.

Enkazlardaki arama kurtarma çalışmaları halen devam ederken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.