pendik escort bayan
ak

Endonezya'da 6,2 Büyüklüğünde Deprem

28.08.2018 - 11:48, Güncelleme: 28.08.2018 - 11:48
 

Endonezya'da 6,2 Büyüklüğünde Deprem

ANKARA (AA) - Endonezya’da 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), merkez üssü Kupang kentinin 99 kilometre güneydoğusu...

ANKARA (AA) - Endonezya’da 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), merkez üssü Kupang kentinin 99 kilometre güneydoğusu olan depremin yerin 8,6 kilometre altında kaydedildiğini açıkladı.Depremde can ya da mal kaybı olup olmadığıyla ilgili henüz bilgi verilmedi.Ülkenin doğusundaki Lombok Adası'nda bu ay içerisinde meydana gelen depremlerde 563 kişi hayatını kaybetmişti.Adada 5 Ağustos'ta 7 büyüklüğündeki depremin ardından, geçen hafta 6,3 ve 6,9 büyüklüğünde iki deprem daha meydana gelmişti. Lombok Adası'nda 20 günde binden fazla artçı deprem kaydedildi. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken ölü sayısının artmasından endişe duyuluyor.
ANKARA (AA) - Endonezya’da 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), merkez üssü Kupang kentinin 99 kilometre güneydoğusu...

ANKARA (AA) - Endonezya’da 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), merkez üssü Kupang kentinin 99 kilometre güneydoğusu olan depremin yerin 8,6 kilometre altında kaydedildiğini açıkladı.

Depremde can ya da mal kaybı olup olmadığıyla ilgili henüz bilgi verilmedi.

Ülkenin doğusundaki Lombok Adası'nda bu ay içerisinde meydana gelen depremlerde 563 kişi hayatını kaybetmişti.

Adada 5 Ağustos'ta 7 büyüklüğündeki depremin ardından, geçen hafta 6,3 ve 6,9 büyüklüğünde iki deprem daha meydana gelmişti.

Lombok Adası'nda 20 günde binden fazla artçı deprem kaydedildi.

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken ölü sayısının artmasından endişe duyuluyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.