pendik escort bayan
ak

En Dayanıklı Cep Telefonları İlk Kez N11.com'da

Spor 29.05.2017 - 10:58, Güncelleme: 29.05.2017 - 10:58
 

En Dayanıklı Cep Telefonları İlk Kez N11.com'da

İSTANBUL (AA) - n11.com, dayanıklı telefon üreticisi RugGear'ın su geçirmez, darbelere ve toza karşı dayanıklı yüksek kaliteli ürünlerini açık pazar...

İSTANBUL (AA) - n11.com, dayanıklı telefon üreticisi RugGear'ın su geçirmez, darbelere ve toza karşı dayanıklı yüksek kaliteli ürünlerini açık pazar platformları arasında ilk kez satışa açtı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, doğa sporlarını seven macera tutkunları dahil zorlu ortamlarda çalışanlara güvenli iletişim sağlamak için tasarlanıp üretilen cihazların üç farklı modeli n11.com'da, "dayanıklı" cihaz arayışında olanları bekliyor. Toz ve su geçirmeyen, çizilmeye dayanıklı RugGear 730 inşaat ya da fabrika gibi zor ortamlarda çalışanların yanı sıra macera severlere hitap ediyor. Parlak ekran, 5 MP ön ve 13 MP arka kamerası, geniş pil kapasitesi ve IP68 dayanıklılık sertifikasıyla hem sağlamlık hem de işlevselliği bir arada sunuyor. Zorlu kullanımlar için özel geliştirilen RugGear 310 ise güçlü ve kolay kullanım özelliklerine ek olarak SOS fonksiyonuyla kullanıcısının koruyucusu oluyor. Ekstrem sıcaklıklar ve kullanım şartlarında sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam eden cihaz, 5 MP arka ve ön kamerasıyla da beklentileri karşılıyor. İki metre yükseklikten düşse dahi çalışmaya devam eden, toz ve suya karşı korumalı RugGear 500, sarı ve siyah renkleriyle dikkat çekerken, güçlü hoparlör sistemi, el feneri ve 5 MP kamerasıyla zor çalışma şartlarında çalışanları ya da macera tutkunlarını bekliyor.
İSTANBUL (AA) - n11.com, dayanıklı telefon üreticisi RugGear'ın su geçirmez, darbelere ve toza karşı dayanıklı yüksek kaliteli ürünlerini açık pazar...

İSTANBUL (AA) - n11.com, dayanıklı telefon üreticisi RugGear'ın su geçirmez, darbelere ve toza karşı dayanıklı yüksek kaliteli ürünlerini açık pazar platformları arasında ilk kez satışa açtı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, doğa sporlarını seven macera tutkunları dahil zorlu ortamlarda çalışanlara güvenli iletişim sağlamak için tasarlanıp üretilen cihazların üç farklı modeli n11.com'da, "dayanıklı" cihaz arayışında olanları bekliyor.

Toz ve su geçirmeyen, çizilmeye dayanıklı RugGear 730 inşaat ya da fabrika gibi zor ortamlarda çalışanların yanı sıra macera severlere hitap ediyor. Parlak ekran, 5 MP ön ve 13 MP arka kamerası, geniş pil kapasitesi ve IP68 dayanıklılık sertifikasıyla hem sağlamlık hem de işlevselliği bir arada sunuyor.

Zorlu kullanımlar için özel geliştirilen RugGear 310 ise güçlü ve kolay kullanım özelliklerine ek olarak SOS fonksiyonuyla kullanıcısının koruyucusu oluyor. Ekstrem sıcaklıklar ve kullanım şartlarında sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam eden cihaz, 5 MP arka ve ön kamerasıyla da beklentileri karşılıyor.

İki metre yükseklikten düşse dahi çalışmaya devam eden, toz ve suya karşı korumalı RugGear 500, sarı ve siyah renkleriyle dikkat çekerken, güçlü hoparlör sistemi, el feneri ve 5 MP kamerasıyla zor çalışma şartlarında çalışanları ya da macera tutkunlarını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.