pendik escort bayan
ak

En Çok Tercih Edilen Spor Otomobil Ford Mustang Oldu

Spor 05.05.2017 - 16:18, Güncelleme: 05.05.2017 - 16:18
 

En Çok Tercih Edilen Spor Otomobil Ford Mustang Oldu

Ford Mustang IHS Markit'in yayınladığı global otomotiv tescil verilerine göre, geçen yıl tüm dünyada 150 binden fazla satış rakamıyla dünyanın en çok tercih edilen spor otomobili ünvanının sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - Ford Mustang, araştırma kuruluşu IHS Markit'in global otomotiv tescil verilerine göre dünyanın en çok tercih edilen spor otomobili unvanını elde etti.Ford açıklamasına göre, Mustang, dünyanın önde gelen araştırma kuruluşlarından IHS Markit'in yayınladığı global otomotiv tescil verilerine göre 2016 yılında tüm dünyada 150 binden fazla satarak dünyanın en çok tercih edilen spor otomobili oldu.Son 50 yıldır ABD'nin en çok satan spor otomobili unvanına sahip olan Ford Mustang, şöhretini dünya şampiyonluğuyla taçlandırdı.Ford Mustang'in Avrupa'da ve diğer bölgelerde artan popülerliğiyle birlikte tüm dünyadaki satışları 2016'da bir önceki yıla kıyasla yüzde 6 artış gösterdi, ABD dışındaki pazarlarda da 45 bin adet satışla yüzde 101 arttı. Ford Mustang ayrıca, Fransa, İsveç, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Romanya, Finlandiya ve Yunanistan başta olmak üzere Avrupa pazarlarında da en çok satan spor otomobil oldu.
Ford Mustang IHS Markit'in yayınladığı global otomotiv tescil verilerine göre, geçen yıl tüm dünyada 150 binden fazla satış rakamıyla dünyanın en çok tercih edilen spor otomobili ünvanının sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - Ford Mustang, araştırma kuruluşu IHS Markit'in global otomotiv tescil verilerine göre dünyanın en çok tercih edilen spor otomobili unvanını elde etti.

Ford açıklamasına göre, Mustang, dünyanın önde gelen araştırma kuruluşlarından IHS Markit'in yayınladığı global otomotiv tescil verilerine göre 2016 yılında tüm dünyada 150 binden fazla satarak dünyanın en çok tercih edilen spor otomobili oldu.

Son 50 yıldır ABD'nin en çok satan spor otomobili unvanına sahip olan Ford Mustang, şöhretini dünya şampiyonluğuyla taçlandırdı.

Ford Mustang'in Avrupa'da ve diğer bölgelerde artan popülerliğiyle birlikte tüm dünyadaki satışları 2016'da bir önceki yıla kıyasla yüzde 6 artış gösterdi, ABD dışındaki pazarlarda da 45 bin adet satışla yüzde 101 arttı. Ford Mustang ayrıca, Fransa, İsveç, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Romanya, Finlandiya ve Yunanistan başta olmak üzere Avrupa pazarlarında da en çok satan spor otomobil oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.