pendik escort bayan
ak

Emniyetten Sürücülere Bayram Tatili Uyarısı

17.08.2018 - 14:13, Güncelleme: 17.08.2018 - 14:13
 

Emniyetten Sürücülere Bayram Tatili Uyarısı

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğünce Kurban Bayramı tatili dolayısıyla sürücülere uyarılarda bulunuldu.Emniyetten yapılan yazılı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğünce Kurban Bayramı tatili dolayısıyla sürücülere uyarılarda bulunuldu.Emniyetten yapılan yazılı açıklamada, Kurban Bayramıtatili süresince trafik kazalarını en aza indirmek, can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla sürücülere yorgun ve uykusuz olarak yola çıkmamaları tavsiye edildi.Yola çıkmadan önce araçların bakım ve onarımının yaptırılması önerilen açıklamada, "Sürücü ve yolcular araç içerisinde emniyet kemerini takmalı, sürücüler trafik kurallarına ve hız limitlerine riayet etmeli." ifadelerine yer verildi.Açıklamada, kazasız, belasız bayram temennisinde bulunuldu.
SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğünce Kurban Bayramı tatili dolayısıyla sürücülere uyarılarda bulunuldu.Emniyetten yapılan yazılı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğünce Kurban Bayramı tatili dolayısıyla sürücülere uyarılarda bulunuldu.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada, Kurban Bayramıtatili süresince trafik kazalarını en aza indirmek, can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla sürücülere yorgun ve uykusuz olarak yola çıkmamaları tavsiye edildi.

Yola çıkmadan önce araçların bakım ve onarımının yaptırılması önerilen açıklamada, "Sürücü ve yolcular araç içerisinde emniyet kemerini takmalı, sürücüler trafik kurallarına ve hız limitlerine riayet etmeli." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, kazasız, belasız bayram temennisinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.