pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Emniyetten Lise Öğrencilerine Kahvaltı

25.12.2017 - 09:18, Güncelleme: 25.12.2017 - 09:18
 

Emniyetten Lise Öğrencilerine Kahvaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri, Çankaya, Mamak, Etimesgut, Altındağ, Yenimahalle ve Gölbaşı ilçelerindeki bazı liselerden 30 öğrenciyle kahvaltıda bir araya geldi - Kahvaltıya, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri Çankaya, Mamak, Etimesgut, Altındağ, Yenimahalle ve Gölbaşı ilçelerindeki bazı liselerden 30 öğrenciyle kahvaltıda bir araya geldi. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, teröre karşı bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında, gençliğin milli şuurunu artırmak, milli birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek, devletin bölünmez bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren zararlı oluşumların ve terör örgütlerinin eleman kazanma yollarının önüne geçmek amacıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme Önleme Büro Amirliğince (BÖF) şube müdürlüğünde kahvaltı düzenlendi.Çankaya, Mamak, Etimesgut, Altındağ, Yenimahalle ve Gölbaşı ilçelerindeki bazı liselerden 30 öğrencinin katıldığı etkinlikte, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Hasan Yiğit ve üst düzey emniyet mensupları da yer aldı. Kahvaltı sonrası öğrencilerden birinin çaldığı saz eşliğinde polisler ile öğrenciler misket oynadı. Öğrencilere üzerinde polis amblemi olan bardak, anahtarlık ve defterler hediye edildi.Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce daha önce de "Başkent Gençliği Tarihiyle Buluşuyor" etkinliği kapsamında Mamak ilçesinde eğitim gören 40 liseli için Afyonkarahisar ve Kütahya'da Kurtuluş Savaşı cepheleri müzelerine gezi düzenlenmişti.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri, Çankaya, Mamak, Etimesgut, Altındağ, Yenimahalle ve Gölbaşı ilçelerindeki bazı liselerden 30 öğrenciyle kahvaltıda bir araya geldi - Kahvaltıya, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri Çankaya, Mamak, Etimesgut, Altındağ, Yenimahalle ve Gölbaşı ilçelerindeki bazı liselerden 30 öğrenciyle kahvaltıda bir araya geldi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, teröre karşı bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında, gençliğin milli şuurunu artırmak, milli birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek, devletin bölünmez bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren zararlı oluşumların ve terör örgütlerinin eleman kazanma yollarının önüne geçmek amacıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme Önleme Büro Amirliğince (BÖF) şube müdürlüğünde kahvaltı düzenlendi.

Çankaya, Mamak, Etimesgut, Altındağ, Yenimahalle ve Gölbaşı ilçelerindeki bazı liselerden 30 öğrencinin katıldığı etkinlikte, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Hasan Yiğit ve üst düzey emniyet mensupları da yer aldı.

Kahvaltı sonrası öğrencilerden birinin çaldığı saz eşliğinde polisler ile öğrenciler misket oynadı. Öğrencilere üzerinde polis amblemi olan bardak, anahtarlık ve defterler hediye edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce daha önce de "Başkent Gençliği Tarihiyle Buluşuyor" etkinliği kapsamında Mamak ilçesinde eğitim gören 40 liseli için Afyonkarahisar ve Kütahya'da Kurtuluş Savaşı cepheleri müzelerine gezi düzenlenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.