pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Emniyetten "Babalar Günü" Videosu

15.06.2019 - 22:38, Güncelleme: 15.06.2019 - 22:38
 

Emniyetten "Babalar Günü" Videosu

Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından Babalar Günü dolayısıyla video yayınlandı

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından Babalar Günü dolayısıyla video paylaşıldı.Emniyet Genel Müdürlüğünün Facebook ve Twitter hesabından, "Kelimeler bir mektubun satırlarında ancak bu kadar anlam bulabilirdi. Onlar hepimizin kahramanı. Kahraman şehitlerimiz başta olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun." başlığıyla video yayınlandı. Şehit olan emniyet mensuplarına yazılan bir mektubun seslendirildiği, görev başında şehit olan babaların görüntülerinin yer aldığı video, "Tüm şehitlerimiz nezdinde, bütün babalarımızın Babalar Günü'nü kutlarız." mesajıyla sona eriyor.
Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından Babalar Günü dolayısıyla video yayınlandı

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından Babalar Günü dolayısıyla video paylaşıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün Facebook ve Twitter hesabından, "Kelimeler bir mektubun satırlarında ancak bu kadar anlam bulabilirdi. Onlar hepimizin kahramanı. Kahraman şehitlerimiz başta olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun." başlığıyla video yayınlandı.

Şehit olan emniyet mensuplarına yazılan bir mektubun seslendirildiği, görev başında şehit olan babaların görüntülerinin yer aldığı video, "Tüm şehitlerimiz nezdinde, bütün babalarımızın Babalar Günü'nü kutlarız." mesajıyla sona eriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.