pendik escort bayan
ak

Emniyette Yurt Dışı Atamaları Yapıldı

18.05.2018 - 23:43, Güncelleme: 18.05.2018 - 23:43
 

Emniyette Yurt Dışı Atamaları Yapıldı

Bazı büyükelçiliklerin boş bulunan içişleri müşavirliklerine 38 birinci sınıf emniyet müdürü atandı

ANKARA (AA) - Bazı büyükelçiliklerin boş bulunan içişleri müşavirliklerine 38 birinci sınıf emniyet müdürünün ataması yapıldı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Türkiye'nin bazı büyükelçiliklerinde boş bulunan içişleri müşavirlikleri ile Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği İçişleri Müşavirliğinde görev yapacak birinci sınıf emniyet müdürleri belli oldu.Aralarında bazı daire başkanları ile polis başmüfettişleri ve bir İl Emniyet Müdürünün de bulunduğu 38 birinci sınıf emniyet müdürünün atanmasına ilişkin kararname imzalandı.Boşalan daire başkanlıklarına atamalar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun onayıyla yapılacak.
Bazı büyükelçiliklerin boş bulunan içişleri müşavirliklerine 38 birinci sınıf emniyet müdürü atandı

ANKARA (AA) - Bazı büyükelçiliklerin boş bulunan içişleri müşavirliklerine 38 birinci sınıf emniyet müdürünün ataması yapıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Türkiye'nin bazı büyükelçiliklerinde boş bulunan içişleri müşavirlikleri ile Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği İçişleri Müşavirliğinde görev yapacak birinci sınıf emniyet müdürleri belli oldu.

Aralarında bazı daire başkanları ile polis başmüfettişleri ve bir İl Emniyet Müdürünün de bulunduğu 38 birinci sınıf emniyet müdürünün atanmasına ilişkin kararname imzalandı.

Boşalan daire başkanlıklarına atamalar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun onayıyla yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.