pendik escort bayan
ak

Emniyet Genel Müdürü Altınok:

31.08.2017 - 16:43, Güncelleme: 31.08.2017 - 16:43
 

Emniyet Genel Müdürü Altınok:

"Türkiye'de çok güzel duble yollar, otobanlar yapıldı, trafik çok rahat akıyor. Trafiğe uymamız lazım, yollar ne kadar güzel olursa olsun hız kurallarına uyalım"

BİLECİK (AA) - Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Türkiye'de çok güzel duble yollar, otobanlar yapıldığını, trafiğin çok rahat aktığını belirterek, "Trafiğe uymamız lazım, yollar ne kadar güzel olursa olsun hız kurallarına uyalım." dedi. Bilecik-Bozüyük karayolundaki trafik kontrol ve uygulama noktasını ziyaret eden Altınok, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yusuf Arık tarafından karşılandı.Altınok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanan trafik uygulama noktalarını ziyaret ettiğini söyledi.Jandarma ve polisin iç güvenlik birimi olarak terör ve asayiş konusunda iş birliği yaptığını vurgulayan Altınok, uygulama noktasındaki çalışmanın, iki teşkilatın arasındaki birliğin en güzel göstergesi olduğunu ifade etti.Bugün üç uygulama noktasına uğradığını belirten Altınok, "Konya'dan, Aksaray'dan başladık, zannediyorum 10'u geçmiştir. Devam edeceğiz, trafik duyarlılığını anlatmaya gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.Emniyet kemerinin önemini vurgulayan Altınok, şöyle konuştu: "Önde veya arkada emniyet kemerimizin hep takılı olması lazım. En önemli işlerden biri bu... Sayın Başbakanımız her zaman hatırlatıyor, 'Bu yolların kralı yok, kuralı var'. Türkiye'de çok güzel duble yollar, otobanlar yapıldı, trafik çok rahat akıyor. Trafiğe uymamız lazım, yollar ne kadar güzel olursa olsun hız kurallarına uyalım, inşallah sevdiklerimize bayramda yetişelim."Altınok, uygulama noktasında durdurulan sürücülerle sohbet etti, trafik kurallarını hatırlattı ve hayırlı yolculuklar diledi.
"Türkiye'de çok güzel duble yollar, otobanlar yapıldı, trafik çok rahat akıyor. Trafiğe uymamız lazım, yollar ne kadar güzel olursa olsun hız kurallarına uyalım"

BİLECİK (AA) - Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Türkiye'de çok güzel duble yollar, otobanlar yapıldığını, trafiğin çok rahat aktığını belirterek, "Trafiğe uymamız lazım, yollar ne kadar güzel olursa olsun hız kurallarına uyalım." dedi.

Bilecik-Bozüyük karayolundaki trafik kontrol ve uygulama noktasını ziyaret eden Altınok, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yusuf Arık tarafından karşılandı.

Altınok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanan trafik uygulama noktalarını ziyaret ettiğini söyledi.

Jandarma ve polisin iç güvenlik birimi olarak terör ve asayiş konusunda iş birliği yaptığını vurgulayan Altınok, uygulama noktasındaki çalışmanın, iki teşkilatın arasındaki birliğin en güzel göstergesi olduğunu ifade etti.

Bugün üç uygulama noktasına uğradığını belirten Altınok, "Konya'dan, Aksaray'dan başladık, zannediyorum 10'u geçmiştir. Devam edeceğiz, trafik duyarlılığını anlatmaya gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Emniyet kemerinin önemini vurgulayan Altınok, şöyle konuştu:

"Önde veya arkada emniyet kemerimizin hep takılı olması lazım. En önemli işlerden biri bu... Sayın Başbakanımız her zaman hatırlatıyor, 'Bu yolların kralı yok, kuralı var'. Türkiye'de çok güzel duble yollar, otobanlar yapıldı, trafik çok rahat akıyor. Trafiğe uymamız lazım, yollar ne kadar güzel olursa olsun hız kurallarına uyalım, inşallah sevdiklerimize bayramda yetişelim."

Altınok, uygulama noktasında durdurulan sürücülerle sohbet etti, trafik kurallarını hatırlattı ve hayırlı yolculuklar diledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.