pendik escort bayan
ak

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Bayramlaşma

17.08.2018 - 16:43, Güncelleme: 17.08.2018 - 16:43
 

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Bayramlaşma

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, emniyet mensuplarıyla bayramlaştı

ANKARA (AA) - İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, emniyet mensuplarıyla bayramlaştı. Emniyet Genel Müdürlüğünün Dikmen'deki binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Törene emniyet genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve her rütbeden personel katıldı.Personelle tek tek ilgilenerek bayramlarını kutlayan İnce, huzur ve güvenliğin temini için özveriyle çalışan personele teşekkür etti.Bayramlaşma töreni, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, emniyet mensuplarıyla bayramlaştı

ANKARA (AA) - İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, emniyet mensuplarıyla bayramlaştı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün Dikmen'deki binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Törene emniyet genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve her rütbeden personel katıldı.

Personelle tek tek ilgilenerek bayramlarını kutlayan İnce, huzur ve güvenliğin temini için özveriyle çalışan personele teşekkür etti.

Bayramlaşma töreni, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.