pendik escort bayan
ak

Emlakçılardan Sesoba Ziyaret

08.02.2016 - 20:39, Güncelleme: 08.02.2016 - 20:39
 

Emlakçılardan Sesoba Ziyaret

Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Kerim Çayır, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Kerim Çayır, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda genel kurul yaparak genç bir yönetimle Emlakçılar Derneği yönetimine seçilen üyeler, SESOB Başkanı Beşir Köksalı ziyaret ederek emlak sektörü ile ilgili bir süre sohbet etti. Sivas’ta faaliyet gösteren 150 civarında emlakçı olduğunu ifade eden dernek başkanı Kerim Çayır, dernek üyelerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile de sorunların çözümü için işbirliği içinde olduklarını söyledi. Emlakçıların merakla bekledikleri yeni emlak kanununun torba yasasından çıktığını ve önümüzdeki günlerde yasanın yürürlüğe gireceğini vurgulayan Çayır, yeni yasayla yasanın sektöre çok şeyler kazandıracağını ve bundan böyle isteyen herkesin emlakçı olamayacağını ifade etti. Dernek olarak piyasadaki belirsizliğin emlak fiyatlarını da etkilediğini kaydeden Çayır, ev almanın zamanı olduğunu dile getirerek, yatırımcıları mülk edinmeye davet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, emlakçıların çoğunluğunun Kahveciler, Kıraathaneciler ve İnternet Kafe işletmecileri Esnaf Odasının üyesi olduğunu belirterek, üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştığını söyledi. Yeni yasanın emlakçılar için çok önemli olduğunu vurgulayan Sesob Başkanı Köksal, “Üyelerimizin yerel ve yasal sorunlarını takip ediyor ve çözümü içinde gayret gösteriyoruz. Emlakçılarımızın üye sayısızı az olduğu için oda kuramadılar. Emlakçılarımızın çoğunluğu da bizim üyemizdir. Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneğinin genç bir yönetim kurulu var. Bu ekibin çalışmalarını da yakından takip ediyorum. Esnaf teşkilatı olarak her zaman emlakçılarımızın yanında olduğumu ifade eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Kerim Çayır, emlakçılara verdiği destekten ve çalışmalardan dolayı Sesob Başkanı Beşir Köksal’a plaket verdi.
Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Kerim Çayır, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Kerim Çayır, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

 

Geçtiğimiz aylarda genel kurul yaparak genç bir yönetimle Emlakçılar Derneği yönetimine seçilen üyeler, SESOB Başkanı Beşir Köksalı ziyaret ederek emlak sektörü ile ilgili bir süre sohbet etti.

 

Sivas’ta faaliyet gösteren 150 civarında emlakçı olduğunu ifade eden dernek başkanı Kerim Çayır, dernek üyelerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile de sorunların çözümü için işbirliği içinde olduklarını söyledi. Emlakçıların merakla bekledikleri yeni emlak kanununun torba yasasından çıktığını ve önümüzdeki günlerde yasanın yürürlüğe gireceğini vurgulayan Çayır, yeni yasayla yasanın sektöre çok şeyler kazandıracağını ve bundan böyle isteyen herkesin emlakçı olamayacağını ifade etti.

 

Dernek olarak piyasadaki belirsizliğin emlak fiyatlarını da etkilediğini kaydeden Çayır, ev almanın zamanı olduğunu dile getirerek, yatırımcıları mülk edinmeye davet etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, emlakçıların çoğunluğunun Kahveciler, Kıraathaneciler ve İnternet Kafe işletmecileri Esnaf Odasının üyesi olduğunu belirterek, üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştığını söyledi.

 

Yeni yasanın emlakçılar için çok önemli olduğunu vurgulayan Sesob Başkanı Köksal, “Üyelerimizin yerel ve yasal sorunlarını takip ediyor ve çözümü içinde gayret gösteriyoruz. Emlakçılarımızın üye sayısızı az olduğu için oda kuramadılar. Emlakçılarımızın çoğunluğu da bizim üyemizdir. Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneğinin genç bir yönetim kurulu var. Bu ekibin çalışmalarını da yakından takip ediyorum. Esnaf teşkilatı olarak her zaman emlakçılarımızın yanında olduğumu ifade eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 

Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Kerim Çayır, emlakçılara verdiği destekten ve çalışmalardan dolayı Sesob Başkanı Beşir Köksal’a plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.