pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

EMLAKÇILAR DERNEĞİNE YENİ BİNA

27.08.2016 - 15:42, Güncelleme: 27.08.2016 - 15:42
 

EMLAKÇILAR DERNEĞİNE YENİ BİNA

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, kısa adı SEMDER olan Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Kerim Çayır ve başkan yardımcısı Ahmet Korkmaz ile bir araya geldi.

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, kısa adı SEMDER olan Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Kerim Çayır ve başkan yardımcısı Ahmet Korkmaz ile bir araya geldi. Eflakçılar Derneğine yeni bina kazandırması nedeniyle dernek başkanı Kerim Çayır’ı makamında ziyaret eden SESOB Başkanı Beşir Köksal, üyelere güzel bir hizmet binası kazandırmasından dolayı başkan ve yönetimine teşekkür etti.Emlakçi sayısının her geçen arttığına dikkat çeken Köksal, farklı mesleklerde esnafların dükkanlarının camlarına ilanlar astığını belirterek, “Emlakçilik bir il için önemli bir sektördür. Gayrimenkul alımında ve satımında önemli hizmetler yapmaktadır. İlimizde yaklaşık 120 civarında emlakçi resmi olarak faaliyet göstermektedir. Dernek üyelerini dernek çatısı altında bir araya getiren ve güzel bir hizmet binası kazandıran başarılı ve çalışkan dernek başkanı Kerim Çayır’ı ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum “dediZiyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emlakçılar Derneği Başkanı Kerim Çayır, yönetime seçildikten sonra derneğin bir hizmet binasının olmadığını, kendi işyerinde hizmetleri yürüttüğünü belirterek, yapılan çalışmalar neticesinde misafirleri ağırlamak ve derneğin işyerini burada yapmak amacıyla yeni bir bina kazandırdıklarını söyledi. Dernek olarak yapılan çalışmalara da değinen Çayır, konut kredilerinde yapılan dirimden dolayı komisyon ücretlerini de bir puan aşağı çekerek yüzde 2’yi düşürdüklerini kaydetti. Her esnafın kendi işini yapması gerektiğini hatırlatan Çayır, işyerlerinin camlarında ilanlar asıldığını, seyyar Eflakçılık yapıldığını vurgulayarak, herkesin kendi işini yapması gerektiğini belirtti.Emlak sektörün de dolandırıcılık olaylarının arttığına dikkat çeken Çayır, yaşanan süreçten dolayı bazı işlerin yavaşladığını buna rağmen çalışmaların devam ettiğini söyleyerek mağduriyet yaşanmaması için mutlaka alım satım yapılan yerin öncelikle tapuda sorgulatılması gerektiğini kaydetti. Dernek Başkanı Kerim Çayır, Eflakçıların sorunlarıyla yakından ilgilenen Birilik Başkanı Beşir Köksal’a ziyaretinden dolayı de teşekkür etti. - Sivas
Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, kısa adı SEMDER olan Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Kerim Çayır ve başkan yardımcısı Ahmet Korkmaz ile bir araya geldi.

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, kısa adı SEMDER olan Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Kerim Çayır ve başkan yardımcısı Ahmet Korkmaz ile bir araya geldi.

 

Eflakçılar Derneğine yeni bina kazandırması nedeniyle dernek başkanı Kerim Çayır’ı makamında ziyaret eden SESOB Başkanı Beşir Köksal, üyelere güzel bir hizmet binası kazandırmasından dolayı başkan ve yönetimine teşekkür etti.
Emlakçi sayısının her geçen arttığına dikkat çeken Köksal, farklı mesleklerde esnafların dükkanlarının camlarına ilanlar astığını belirterek, “Emlakçilik bir il için önemli bir sektördür. Gayrimenkul alımında ve satımında önemli hizmetler yapmaktadır. İlimizde yaklaşık 120 civarında emlakçi resmi olarak faaliyet göstermektedir. Dernek üyelerini dernek çatısı altında bir araya getiren ve güzel bir hizmet binası kazandıran başarılı ve çalışkan dernek başkanı Kerim Çayır’ı ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum “dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emlakçılar Derneği Başkanı Kerim Çayır, yönetime seçildikten sonra derneğin bir hizmet binasının olmadığını, kendi işyerinde hizmetleri yürüttüğünü belirterek, yapılan çalışmalar neticesinde misafirleri ağırlamak ve derneğin işyerini burada yapmak amacıyla yeni bir bina kazandırdıklarını söyledi.
Dernek olarak yapılan çalışmalara da değinen Çayır, konut kredilerinde yapılan dirimden dolayı komisyon ücretlerini de bir puan aşağı çekerek yüzde 2’yi düşürdüklerini kaydetti. Her esnafın kendi işini yapması gerektiğini hatırlatan Çayır, işyerlerinin camlarında ilanlar asıldığını, seyyar Eflakçılık yapıldığını vurgulayarak, herkesin kendi işini yapması gerektiğini belirtti.
Emlak sektörün de dolandırıcılık olaylarının arttığına dikkat çeken Çayır, yaşanan süreçten dolayı bazı işlerin yavaşladığını buna rağmen çalışmaların devam ettiğini söyleyerek mağduriyet yaşanmaması için mutlaka alım satım yapılan yerin öncelikle tapuda sorgulatılması gerektiğini kaydetti.

Dernek Başkanı Kerim Çayır, Eflakçıların sorunlarıyla yakından ilgilenen Birilik Başkanı Beşir Köksal’a ziyaretinden dolayı de teşekkür etti. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.