pendik escort bayan
ak

Emitt Fuarı'nda Kırşehir'e Ödül

30.01.2018 - 14:18, Güncelleme: 30.01.2018 - 14:18
 

Emitt Fuarı'nda Kırşehir'e Ödül

KIRŞEHİR (AA) - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) stant açan Kırşehir'e "Bölgenin havasını en iyi yansıtan stant" ödülü...

KIRŞEHİR (AA) - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) stant açan Kırşehir'e "Bölgenin havasını en iyi yansıtan stant" ödülü verildiği bildirildi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir türkülerinin seslendirildiği misafirlere yöresel ürünlerin ikram edildiği, tarihi ve kültürel değerlerinin de sergilendiği standa EMITT fuar yetkilileri tarafından "Bölgenin havasını en iyi yansıtan stant" ödülü verildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Necati Şentürk, her yıl 60'ın üzerinde ülkeyi buluşturan dünyanın en büyük fuarlarından olan EMITT'te Kırşehir'in en iyi şekilde tanıtılması için yoğun emek harcadıklarını, standın üç yıldır üst üste aldığı ödüllerle EMİTT’teki başarısını kanıtlandığını dile getirdi.Kentin tanıtılması adına fuarların büyük önem taşıdığını aktaran Şentürk, şunları kaydetti:"Geçtiğimiz senelerde standımıza 'en etkin tanıtım ödülü' ve 'en başarılı fuar promosyonu' ödülleri verilmişti. Bu sene de standımız 'Bölgenin havasını en iyi yansıtan stant' ödülüne layık görüldü. Böylelikle ilimizin EMİTT’teki başarısı kanıtlanmış oldu. Standımıza gelen hemşehrilerimizi ve bütün misafirleri en güzel şekilde ağırladık. Standımızda şehrimizin tarihi, kültürel ve tüm değerlerini fuar süresince en iyi şekilde tanıttık. Kent hakkında broşür, tanıtım materyalleri ve diğer görsel ögelerin dağıtılmasına önem verdik. Standımız fuardaki en çok ilgi gören stantlardan birisi oldu."
KIRŞEHİR (AA) - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) stant açan Kırşehir'e "Bölgenin havasını en iyi yansıtan stant" ödülü...

KIRŞEHİR (AA) - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) stant açan Kırşehir'e "Bölgenin havasını en iyi yansıtan stant" ödülü verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir türkülerinin seslendirildiği misafirlere yöresel ürünlerin ikram edildiği, tarihi ve kültürel değerlerinin de sergilendiği standa EMITT fuar yetkilileri tarafından "Bölgenin havasını en iyi yansıtan stant" ödülü verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Necati Şentürk, her yıl 60'ın üzerinde ülkeyi buluşturan dünyanın en büyük fuarlarından olan EMITT'te Kırşehir'in en iyi şekilde tanıtılması için yoğun emek harcadıklarını, standın üç yıldır üst üste aldığı ödüllerle EMİTT’teki başarısını kanıtlandığını dile getirdi.

Kentin tanıtılması adına fuarların büyük önem taşıdığını aktaran Şentürk, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz senelerde standımıza 'en etkin tanıtım ödülü' ve 'en başarılı fuar promosyonu' ödülleri verilmişti. Bu sene de standımız 'Bölgenin havasını en iyi yansıtan stant' ödülüne layık görüldü. Böylelikle ilimizin EMİTT’teki başarısı kanıtlanmış oldu. Standımıza gelen hemşehrilerimizi ve bütün misafirleri en güzel şekilde ağırladık. Standımızda şehrimizin tarihi, kültürel ve tüm değerlerini fuar süresince en iyi şekilde tanıttık. Kent hakkında broşür, tanıtım materyalleri ve diğer görsel ögelerin dağıtılmasına önem verdik. Standımız fuardaki en çok ilgi gören stantlardan birisi oldu."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.