pendik escort bayan
ak

Emine Erdoğan, Devlet Başkanlarının Eşleriyle Bir Araya Geldi

14.12.2017 - 12:28, Güncelleme: 14.12.2017 - 12:28
 

Emine Erdoğan, Devlet Başkanlarının Eşleriyle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi kapsamında Türkiye'ye gelen devlet başkanlarının eşleriyle bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Zirvesi kapsamında Türkiye'ye gelen devlet başkanlarının eşleriyle bir araya geldi.Emine Erdoğan, Huber Köşkü'nde, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo'nun eşi Joko Widodo, Bangladeş Cumhurbaşkanı Abdul Hamid'in eşi Rashida Khanam ve kızı Shorna Hamid, Malezya Başbakanı Necip Rezak'ın eşi Datin Seri Rosmah Mansor ve Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Fayez Mustafa Al-Sarraj'ın eşi Fatma Nadiye Refat ile görüştü.Yemekli görüşmede, Emine Erdoğan, misafirlerine kısa bir hoşgeldiniz konuşması yaptı. Emine Erdoğan, Kudüs gündemiyle toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi'nden çıkan sonucun hayırlı olması temennisinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi kapsamında Türkiye'ye gelen devlet başkanlarının eşleriyle bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Zirvesi kapsamında Türkiye'ye gelen devlet başkanlarının eşleriyle bir araya geldi.

Emine Erdoğan, Huber Köşkü'nde, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo'nun eşi Joko Widodo, Bangladeş Cumhurbaşkanı Abdul Hamid'in eşi Rashida Khanam ve kızı Shorna Hamid, Malezya Başbakanı Necip Rezak'ın eşi Datin Seri Rosmah Mansor ve Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Fayez Mustafa Al-Sarraj'ın eşi Fatma Nadiye Refat ile görüştü.

Yemekli görüşmede, Emine Erdoğan, misafirlerine kısa bir hoşgeldiniz konuşması yaptı. Emine Erdoğan, Kudüs gündemiyle toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi'nden çıkan sonucun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.