pendik escort bayan
ak

Emekli Öğretmenlerden Öğrencilere Kışlık Kıyafet

18.12.2017 - 09:58, Güncelleme: 18.12.2017 - 09:58
 

Emekli Öğretmenlerden Öğrencilere Kışlık Kıyafet

SİVAS (AA) - Samsunlu emekli öğretmenler Ulaş ilçesine bağlı köylerde eğitim gören öğrencilere kendi ördükleri kaşkol, kazak, eldiven, çorap ve bere...

SİVAS (AA) - Samsunlu emekli öğretmenler Ulaş ilçesine bağlı köylerde eğitim gören öğrencilere kendi ördükleri kaşkol, kazak, eldiven, çorap ve bere gönderdi.İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Çezik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmenliğin bitmeyen bir meslek olduğunu söyledi.Öğretmenliğin gönül işi olduğunu dile getiren Çezik, "Öğretmeyi bir gaye edinenöğretmen, öğrencilerin ihtiyaçlarını, sıkıntılarını hep düşünür." dedi.Çezik, Samsunlu emekli öğretmenlerin bir araya gelerek Ulaş'taki öğrencilere atkı, bere gibi kışlık kıyafetler ördüğünü anlatarak, "Öğrenciler üşümesin, hasta olmasın diye ilçeye bağlı köylerde eğitim görenöğrencilere örülen kaşkol, kazak, eldiven, çorap ve bereleri dağıttık. Bu güzel davranışlarını geleneksel halegetiren öğretmenler, 'öğrencilerimizden ayrıyız ama hep gönlümüz onlarla' diyerek manevi olarakmesleklerini devam ettiriyorlar." diye konuştu. Kışlık kıyafetleri alan öğrenciler de Samsunlu öğretmenlere teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Samsunlu emekli öğretmenler Ulaş ilçesine bağlı köylerde eğitim gören öğrencilere kendi ördükleri kaşkol, kazak, eldiven, çorap ve bere...

SİVAS (AA) - Samsunlu emekli öğretmenler Ulaş ilçesine bağlı köylerde eğitim gören öğrencilere kendi ördükleri kaşkol, kazak, eldiven, çorap ve bere gönderdi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Çezik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmenliğin bitmeyen bir meslek olduğunu söyledi.

Öğretmenliğin gönül işi olduğunu dile getiren Çezik, "Öğretmeyi bir gaye edinenöğretmen, öğrencilerin ihtiyaçlarını, sıkıntılarını hep düşünür." dedi.

Çezik, Samsunlu emekli öğretmenlerin bir araya gelerek Ulaş'taki öğrencilere atkı, bere gibi kışlık kıyafetler ördüğünü anlatarak, "Öğrenciler üşümesin, hasta olmasın diye ilçeye bağlı köylerde eğitim görenöğrencilere örülen kaşkol, kazak, eldiven, çorap ve bereleri dağıttık. Bu güzel davranışlarını geleneksel halegetiren öğretmenler, 'öğrencilerimizden ayrıyız ama hep gönlümüz onlarla' diyerek manevi olarakmesleklerini devam ettiriyorlar." diye konuştu.

Kışlık kıyafetleri alan öğrenciler de Samsunlu öğretmenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.