pendik escort bayan
ak

Emekli Çiftin Ev Hayallerini Çaldılar

15.01.2019 - 15:23, Güncelleme: 15.01.2019 - 15:23
 

Emekli Çiftin Ev Hayallerini Çaldılar

Kırıkkale'de yaşayan emekli çiftin, 400 bin lira ile 50 bin lira değerindeki ziynet eşyasının bulunduğu çanta gasbedildi- Şüphelilerin, otomobille kaçması güvenlik kameralarına yansıdı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de yaşayan emekli çiftin, ev almak için biriktirdiği 400 bin lira ile 50 bin lira değerindeki ziynet eşyasının bulunduğu çanta gasbedildi.Emekli doktor İrfan ve emekli öğretmen Bircan G. çifti, ev almak için biriktirdikleri 400 bin lira ile 50 bin lira değerindeki ziynet eşyasını almak için Hürriyet Caddesi'ndeki bankaya gitti.Bankadaki özel kasalarındaki parayı ve ziynet eşyasını alarak çıkan emekli çift, caddede kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce gasbedildi.İhbar üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.Bankanın karşısında bulunun bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin otomobille kaçması ve çiftin aracın arkasından koşması yer alıyor.
Kırıkkale'de yaşayan emekli çiftin, 400 bin lira ile 50 bin lira değerindeki ziynet eşyasının bulunduğu çanta gasbedildi- Şüphelilerin, otomobille kaçması güvenlik kameralarına yansıdı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de yaşayan emekli çiftin, ev almak için biriktirdiği 400 bin lira ile 50 bin lira değerindeki ziynet eşyasının bulunduğu çanta gasbedildi.

Emekli doktor İrfan ve emekli öğretmen Bircan G. çifti, ev almak için biriktirdikleri 400 bin lira ile 50 bin lira değerindeki ziynet eşyasını almak için Hürriyet Caddesi'ndeki bankaya gitti.

Bankadaki özel kasalarındaki parayı ve ziynet eşyasını alarak çıkan emekli çift, caddede kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce gasbedildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Bankanın karşısında bulunun bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin otomobille kaçması ve çiftin aracın arkasından koşması yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.