pendik escort bayan
ak

Eltilerin Dedikodu Tartışmasında 4 Kişi Yaralandı

16.09.2015 - 11:59, Güncelleme: 16.09.2015 - 11:59
 

Eltilerin Dedikodu Tartışmasında 4 Kişi Yaralandı

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'ne bağlı Sarıyar Köyü'nde eltiler arasında dedikodu nedeniyle başlayan ve pompalı tüfeğin kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Sarıyar Köyü'nde meydana geldi. Mevlüde Poyraz (52) ile eltisi Güler Poyraz arasında, iddiaya göre dedikodu yüzünden tartışma çıktı. Tartışmaya bir süre sonra ailenin diğer bireyleri de dahil oldu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Güler Poyraz'ın eşi Ömer Poyraz, kendisine ait pompalı tüfekle Mevlüde Poyraz ve eşi Abdullah Poyraz'ı (51) yaraladı. Tüfekten çıkan saçmalar Recep Poyraz (60) ve Şifa Poyraz'a (33) da isabet etti. Olayda her ikisi de sol bacağından vurulan Abdullah ve Mevlüde Poyraz çifti Numune Hastanesi'nde tedaviye alındı. Tüfekten çıkan saçmalar ile sağ bacağından yaralanan Recep ve kasığından yaralanan Şifa Poyraz ise Sivas Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Olayın şüphelisi Ömer Poyraz jandarma ekipleri tarafından gözalaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'ne bağlı Sarıyar Köyü'nde eltiler arasında dedikodu nedeniyle başlayan ve pompalı tüfeğin kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Sarıyar Köyü'nde meydana geldi. Mevlüde Poyraz (52) ile eltisi Güler Poyraz arasında, iddiaya göre dedikodu yüzünden tartışma çıktı.

 

Tartışmaya bir süre sonra ailenin diğer bireyleri de dahil oldu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Güler Poyraz'ın eşi Ömer Poyraz, kendisine ait pompalı tüfekle Mevlüde Poyraz ve eşi Abdullah Poyraz'ı (51) yaraladı. Tüfekten çıkan saçmalar Recep Poyraz (60) ve Şifa Poyraz'a (33) da isabet etti. Olayda her ikisi de sol bacağından vurulan Abdullah ve Mevlüde Poyraz çifti Numune Hastanesi'nde tedaviye alındı.

 

Tüfekten çıkan saçmalar ile sağ bacağından yaralanan Recep ve kasığından yaralanan Şifa Poyraz ise Sivas Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Olayın şüphelisi Ömer Poyraz jandarma ekipleri tarafından gözalaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.