pendik escort bayan
ak

Elmadağ Belediye Başkanı Şahin:

21.04.2018 - 18:48, Güncelleme: 21.04.2018 - 18:48
 

Elmadağ Belediye Başkanı Şahin:

"2009 yılından bugüne kadar alkol kullanımı, cinayet, boşanma ve buna benzer toplumsal olaylarda sürekli bir azalma oldu. Bu, günden güne azalmaya da devam ediyor"

ANKARA (AA) - Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, toplumsal huzuru sağlama yönündeki çalışmaları sonucu ilçedeki alkol kullanımı, cinayet ve boşanma vakalarında azalma olduğunu söyledi. Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) üyeleriyle bir araya gelen Şahin, belediyenin faaliyetlerini anlattı. Kentsel gelişim ve dönüşüm projeleri kapsamında 3 bin konut, 400 dükkan ve 7 sosyal donatı yapmayı hedeflediklerini belirten Şahin, "Biz Elmadağ Belediyesi olarak orta ve uzun vadeli projelerle ikinci dönemin sonlarına yaklaştık. Ama çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Hedeflerimizi ve planlarımızı birer birer gerçekleştirdik. Uzun vadede ilçemizin en az 100 yılını düşünerek projelerimizi planladık ve çalışmalara başladık." diye konuştu. İlçenin asayişine ilişkin bir soru üzerine Şahin, şunları kaydetti: "2009 yılından bugüne kadar alkol kullanımı, cinayet, boşanma ve buna benzer toplumsal olaylarda sürekli bir azalma oldu. Bu, günden güne azalmaya da devam ediyor. Belediyeciliğin en büyük sorumluluğu olan toplumsal huzuru sağlama görevini en iyi şekilde yerine getirdiğimiz kanaatindeyim." Erken seçime ilişkin bir soru üzerine ise Şahin erken seçim kararını sevinçle karşıladıklarını ve 24 Haziran'da güzel bir sonuç beklediklerini ifade etti.TYGD Başkanı Kenan Akçahanoğlu ise kendilerini ağırlayan Şahin'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
"2009 yılından bugüne kadar alkol kullanımı, cinayet, boşanma ve buna benzer toplumsal olaylarda sürekli bir azalma oldu. Bu, günden güne azalmaya da devam ediyor"

ANKARA (AA) - Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, toplumsal huzuru sağlama yönündeki çalışmaları sonucu ilçedeki alkol kullanımı, cinayet ve boşanma vakalarında azalma olduğunu söyledi.

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) üyeleriyle bir araya gelen Şahin, belediyenin faaliyetlerini anlattı.

Kentsel gelişim ve dönüşüm projeleri kapsamında 3 bin konut, 400 dükkan ve 7 sosyal donatı yapmayı hedeflediklerini belirten Şahin, "Biz Elmadağ Belediyesi olarak orta ve uzun vadeli projelerle ikinci dönemin sonlarına yaklaştık. Ama çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Hedeflerimizi ve planlarımızı birer birer gerçekleştirdik. Uzun vadede ilçemizin en az 100 yılını düşünerek projelerimizi planladık ve çalışmalara başladık." diye konuştu.

İlçenin asayişine ilişkin bir soru üzerine Şahin, şunları kaydetti:

"2009 yılından bugüne kadar alkol kullanımı, cinayet, boşanma ve buna benzer toplumsal olaylarda sürekli bir azalma oldu. Bu, günden güne azalmaya da devam ediyor. Belediyeciliğin en büyük sorumluluğu olan toplumsal huzuru sağlama görevini en iyi şekilde yerine getirdiğimiz kanaatindeyim."

Erken seçime ilişkin bir soru üzerine ise Şahin erken seçim kararını sevinçle karşıladıklarını ve 24 Haziran'da güzel bir sonuç beklediklerini ifade etti.

TYGD Başkanı Kenan Akçahanoğlu ise kendilerini ağırlayan Şahin'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.