pendik escort bayan
ak

Elektronik Sigara Fiyatları

27.10.2016 - 22:19, Güncelleme: 27.10.2016 - 22:19
 

Elektronik Sigara Fiyatları

Dünyaca aranan elektronik sigara modellerinden ve ürünlerinden olan Eleaf markası, sitemizde tüm alternatifleri ile birlikte sizlere sunulmuştur.

Dünyaca aranan elektronik sigara modellerinden ve ürünlerinden olan Eleaf markası, sitemizde tüm alternatifleri ile birlikte sizlere sunulmuştur. Bu markayı bu kadar aranan ve tercih edilen yapan kesinlikle kalite anlayışıdır. Ekonomik amaçlı ve özel olarak geliştirip satışını yaptığı ürünlerde bile profesyonel çizgisini korumaktadır.Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Eleaf elektronik sigara markası ve modelleri seçiminizde sizlere yardımcı olabilmek için bu yazımızda ürünlerinden bir tanesine detaylıca değineceğiz.Eleaf iStick Pico Mega Kit Elektronik SigaraEleaf iStick Pico Mega Kit elektronik sigara modeli, iStick Pico modelinin geliştirilerek elde edilen bir üst versiyonudur.İlk gözümüze çarpan özelliği pil özelliği olmaktadır. Sürekli deşarj akımı 25 Amper olan 26.500 pil ile çalışabilirken aynı zamanda da sürekli deşarj akımı 35 Amper olan 26.600 şarjlar ile de sorunsuz ve uyumlu bir şekilde çalışabilmektedir. Böylece o an temine demediğiniz bir bataryanın olması durumunda bir diğerini satın alıp bu cihazınızda kullanabilme fırsatına sahipsiniz.VW Mekanik ModuEleaf elektronik sigara modelleri arasında olan Eleaf iStick Pico Mega Kit üzerine VW mekanik mod özelliği dahil edilmiştir.Tabi yine diğer modlardan olan Akıllı ve bypass modlarını da istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.VW Mod Ne İşe Yarar?VW mod ile birlikte bataryanın tam kapasitesi kullanılabilmektedir. Böylece elektronik sigara kullanımlarınız da en keyifli hazzı almanızı sağlar ve istediğin miktarda e-likit tüketimini arttırabilir, aroma zevkinizi üst düzeylere çıkartabilirsiniz.Seçilen Mod İle Birlikte Ne Değişir?Elektronik sigara kullanımınızda tercih ettiğiniz mod ile birlikte cihazın kullanacağı direnç değeri değişir. Direnç ne kadar yüksek olursa sizin e-likit tüketiminiz o kadar yavaş olur ancak aldığınız haz da o kadar düşük olur. Tam tersi ifade ile belirtirsek, elektronik sigara e-likiti daha çok tüketim sebebi olan direncin düşük olmasından kaynaklanır. Direncin düşük olması ile birlikte sizin e-likitten alacağınız haz da artar.Mod seçimlerini tamamen kendi zevkinize olarak ayarlama imkanı sunan bu ürünü sitemizde bulabilir ve uygun elektronik sigara fiyat seçeneği aynı zamanda hızlı ve güvenilir alışveriş seçeneğimiz ile sizler de sahip olabilirsiniz. 
Dünyaca aranan elektronik sigara modellerinden ve ürünlerinden olan Eleaf markası, sitemizde tüm alternatifleri ile birlikte sizlere sunulmuştur.

Dünyaca aranan elektronik sigara modellerinden ve ürünlerinden olan Eleaf markası, sitemizde tüm alternatifleri ile birlikte sizlere sunulmuştur. Bu markayı bu kadar aranan ve tercih edilen yapan kesinlikle kalite anlayışıdır. Ekonomik amaçlı ve özel olarak geliştirip satışını yaptığı ürünlerde bile profesyonel çizgisini korumaktadır.

Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Eleaf elektronik sigara markası ve modelleri seçiminizde sizlere yardımcı olabilmek için bu yazımızda ürünlerinden bir tanesine detaylıca değineceğiz.

Eleaf iStick Pico Mega Kit Elektronik Sigara

Eleaf iStick Pico Mega Kit elektronik sigara modeli, iStick Pico modelinin geliştirilerek elde edilen bir üst versiyonudur.

İlk gözümüze çarpan özelliği pil özelliği olmaktadır. Sürekli deşarj akımı 25 Amper olan 26.500 pil ile çalışabilirken aynı zamanda da sürekli deşarj akımı 35 Amper olan 26.600 şarjlar ile de sorunsuz ve uyumlu bir şekilde çalışabilmektedir. Böylece o an temine demediğiniz bir bataryanın olması durumunda bir diğerini satın alıp bu cihazınızda kullanabilme fırsatına sahipsiniz.

VW Mekanik Modu

Eleaf elektronik sigara modelleri arasında olan Eleaf iStick Pico Mega Kit üzerine VW mekanik mod özelliği dahil edilmiştir.Tabi yine diğer modlardan olan Akıllı ve bypass modlarını da istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

VW Mod Ne İşe Yarar?

VW mod ile birlikte bataryanın tam kapasitesi kullanılabilmektedir. Böylece elektronik sigara kullanımlarınız da en keyifli hazzı almanızı sağlar ve istediğin miktarda e-likit tüketimini arttırabilir, aroma zevkinizi üst düzeylere çıkartabilirsiniz.

Seçilen Mod İle Birlikte Ne Değişir?

Elektronik sigara kullanımınızda tercih ettiğiniz mod ile birlikte cihazın kullanacağı direnç değeri değişir. Direnç ne kadar yüksek olursa sizin e-likit tüketiminiz o kadar yavaş olur ancak aldığınız haz da o kadar düşük olur. Tam tersi ifade ile belirtirsek, elektronik sigara e-likiti daha çok tüketim sebebi olan direncin düşük olmasından kaynaklanır. Direncin düşük olması ile birlikte sizin e-likitten alacağınız haz da artar.

Mod seçimlerini tamamen kendi zevkinize olarak ayarlama imkanı sunan bu ürünü sitemizde bulabilir ve uygun elektronik sigara fiyat seçeneği aynı zamanda hızlı ve güvenilir alışveriş seçeneğimiz ile sizler de sahip olabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.