pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Elektrik Akımına Kapılan Kişi Hayatını Kaybetti

07.05.2019 - 14:33, Güncelleme: 07.05.2019 - 14:33
 

Elektrik Akımına Kapılan Kişi Hayatını Kaybetti

KARAMAN (AA) - Karaman'da girdiği elektrik trafosunda akıma kapılan kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne, Bahçelievler...

KARAMAN (AA) - Karaman'da girdiği elektrik trafosunda akıma kapılan kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne, Bahçelievler Mahallesi Ereğli Yolu üzerindeki bir trafoda patlama olduğu ihbarı geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, sağlık ekibi ve MEDAŞ görevlileri sevk edildi.Ekipler, trafonun arka duvarının balyoz ile kırıldığını ve içeride bir kişinin hareketsiz yattığını tespit etti.Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, Kadir S'nin akıma kapılarak hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Kadir S'nin cesedi, otopsi için Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da girdiği elektrik trafosunda akıma kapılan kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne, Bahçelievler...

KARAMAN (AA) - Karaman'da girdiği elektrik trafosunda akıma kapılan kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne, Bahçelievler Mahallesi Ereğli Yolu üzerindeki bir trafoda patlama olduğu ihbarı geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, sağlık ekibi ve MEDAŞ görevlileri sevk edildi.

Ekipler, trafonun arka duvarının balyoz ile kırıldığını ve içeride bir kişinin hareketsiz yattığını tespit etti.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, Kadir S'nin akıma kapılarak hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Kadir S'nin cesedi, otopsi için Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.