pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Elektirikçiler İstanbul'da Fuara Katıldı

24.09.2017 - 11:18, Güncelleme: 24.09.2017 - 11:18
 

Elektirikçiler İstanbul'da Fuara Katıldı

KONYA (AA) - Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerini İstanbul'da düzenlenen Elektrik, Elektronik ve Aydınlatma Fuarı'na götürdü. Oda Başkanı...

KONYA (AA) - Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerini İstanbul'da düzenlenen Elektrik, Elektronik ve Aydınlatma Fuarı'na götürdü. Oda Başkanı Mustafa Zengin amaçlarının üyelerine meslek dallarındaki yeni teknolojik ürünleri göstermek olduğunu kaydetti. Zaman zaman bu fuarların çeşitli meslek grupları için düzenlendiğini anlatan Zengin, şöyle konuştu:"Üyelerimizin meslekleriyle ilgili bu fuarlara katılması, yenilikleri görmesi ve uygulaması yönünden çok önemli. Elektrikçi esnaflarımız fuarda aydınlatma ve yönlendirme ürünleri, armatürler, avizeler, lambalar, tesisat, elektrik malzemeleri, bina otomasyonu, ledler, sensörler, alarm sistemleri ve projeler, güç kaynakları gibi ürünleri görme imkanı buldu."
KONYA (AA) - Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerini İstanbul'da düzenlenen Elektrik, Elektronik ve Aydınlatma Fuarı'na götürdü. Oda Başkanı...

KONYA (AA) - Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerini İstanbul'da düzenlenen Elektrik, Elektronik ve Aydınlatma Fuarı'na götürdü.

Oda Başkanı Mustafa Zengin amaçlarının üyelerine meslek dallarındaki yeni teknolojik ürünleri göstermek olduğunu kaydetti.

Zaman zaman bu fuarların çeşitli meslek grupları için düzenlendiğini anlatan Zengin, şöyle konuştu:

"Üyelerimizin meslekleriyle ilgili bu fuarlara katılması, yenilikleri görmesi ve uygulaması yönünden çok önemli. Elektrikçi esnaflarımız fuarda aydınlatma ve yönlendirme ürünleri, armatürler, avizeler, lambalar, tesisat, elektrik malzemeleri, bina otomasyonu, ledler, sensörler, alarm sistemleri ve projeler, güç kaynakları gibi ürünleri görme imkanı buldu."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.