pendik escort bayan
ak

Elbeyliler Derneği 2. Toy toplantısını yaptı

27.10.2016 - 00:03, Güncelleme: 27.10.2016 - 00:03
 

Elbeyliler Derneği 2. Toy toplantısını yaptı

İlbeyliler derneği geleneksel hale getirdiği 2. Toy toplantısını gerçekleştird

 İlbeyliler derneği geleneksel hale getirdiği 2. Toy toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Sami Aydın Elbeyliler Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği 2. Toy toplantısına katıldı.Bir Düğün Salonu’nda düzenlen toplantıya Elbeyliler Dernek Başkanı Mesut Acıöz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ve dernek yönetimi katıldı.Toy toplantısında ilk sözü alan Dernek Başkanı Mesut Acıöz “Elbeyli yöresine ve köylerimize yapılması gereken hizmetler bu toyda dile getirilecek. Sizleri bu sebeple bir araya getirmek istedik. Bu tür toplantılarımız devam edecek.” dedi.İl Kültür Müdürü Kadir Pürlü ise, Elbeyli kültünü tanıtmak amacıyla bir konferans düzenlenebileceğini dile getirerek, “Kültürümüzün zenginlikleri tarihimizi belgelere dayalı olarak nelerden ibaret olduğunu anlatabiliriz.” ifadelerini kullandı.Derneğin amacının Elbeyli yöresinde doğup büyüyen gençlere destek olmak ve onlara öncülük etmek olduğunu dile getiren Başkan Sami Aydın ise, “Yöremizin gelişmesi için ihtiyacı olan kamu hizmetlerinin dernek öncülüğünde takip edilmesi, bunların yöremiz insanına kazandırılması asıl amaç. Burada tabii ki bu işin resmi olarak sorumluluğu dernek başkanında olsa da bu yörede doğmuş büyümüş bizlere de bu anlamda görevler düşüyor. Bizler de hem derneğimize bu anlamda destek olmak hem de kendi yöremizin ihtiyaçlarını imkânlarımız ölçüsünde gidermeye katkı sunmamız lazım.” diye konuştu. - Sivas
İlbeyliler derneği geleneksel hale getirdiği 2. Toy toplantısını gerçekleştird

 

İlbeyliler derneği geleneksel hale getirdiği 2. Toy toplantısını gerçekleştirdi.

 

Belediye Başkanı Sami Aydın Elbeyliler Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği 2. Toy toplantısına katıldı.

Bir Düğün Salonu’nda düzenlen toplantıya Elbeyliler Dernek Başkanı Mesut Acıöz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ve dernek yönetimi katıldı.

Toy toplantısında ilk sözü alan Dernek Başkanı Mesut Acıöz “Elbeyli yöresine ve köylerimize yapılması gereken hizmetler bu toyda dile getirilecek. Sizleri bu sebeple bir araya getirmek istedik. Bu tür toplantılarımız devam edecek.” dedi.

İl Kültür Müdürü Kadir Pürlü ise, Elbeyli kültünü tanıtmak amacıyla bir konferans düzenlenebileceğini dile getirerek, “Kültürümüzün zenginlikleri tarihimizi belgelere dayalı olarak nelerden ibaret olduğunu anlatabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Derneğin amacının Elbeyli yöresinde doğup büyüyen gençlere destek olmak ve onlara öncülük etmek olduğunu dile getiren Başkan Sami Aydın ise, “Yöremizin gelişmesi için ihtiyacı olan kamu hizmetlerinin dernek öncülüğünde takip edilmesi, bunların yöremiz insanına kazandırılması asıl amaç. Burada tabii ki bu işin resmi olarak sorumluluğu dernek başkanında olsa da bu yörede doğmuş büyümüş bizlere de bu anlamda görevler düşüyor. Bizler de hem derneğimize bu anlamda destek olmak hem de kendi yöremizin ihtiyaçlarını imkânlarımız ölçüsünde gidermeye katkı sunmamız lazım.” diye konuştu. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.