pendik escort bayan
ak

El Konulan Av Tüfekleri İhaleyle Satıldı

20.07.2017 - 10:58, Güncelleme: 20.07.2017 - 10:58
 

El Konulan Av Tüfekleri İhaleyle Satıldı

KONYA (AA) - Konya’da mülkiyeti kamuya geçirilen av tüfekleri ve araçlar yapılan ihaleyle satıldı. Alınan bilgiye göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı...

KONYA (AA) - Konya’da mülkiyeti kamuya geçirilen av tüfekleri ve araçlar yapılan ihaleyle satıldı. Alınan bilgiye göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Konya 8.Bölge Müdürlüğünce yapılan denetimler sonucunda Kara Avcılığı Kanunu'na muhalefet gerekçesiyle el konulduktan sonra mülkiyeti kamuya geçirilen silahlar ile bazı araçların ihale yoluyla satışı yapıldı. Meram ilçesindeki Konya Şube Müdürlüğünde yapılan ihalede, çeşitli tip, model ve markadaki 20 av tüfeği satışa sunuldu. İhalede, ayrıca mülkiyeti kamuya geçirilen 3 araç satışa çıkarıldı.
KONYA (AA) - Konya’da mülkiyeti kamuya geçirilen av tüfekleri ve araçlar yapılan ihaleyle satıldı. Alınan bilgiye göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı...

KONYA (AA) - Konya’da mülkiyeti kamuya geçirilen av tüfekleri ve araçlar yapılan ihaleyle satıldı.

Alınan bilgiye göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Konya 8.Bölge Müdürlüğünce yapılan denetimler sonucunda Kara Avcılığı Kanunu'na muhalefet gerekçesiyle el konulduktan sonra mülkiyeti kamuya geçirilen silahlar ile bazı araçların ihale yoluyla satışı yapıldı.

Meram ilçesindeki Konya Şube Müdürlüğünde yapılan ihalede, çeşitli tip, model ve markadaki 20 av tüfeği satışa sunuldu.

İhalede, ayrıca mülkiyeti kamuya geçirilen 3 araç satışa çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.