pendik escort bayan
ak

Ekonomi Yazarı Güngör Uras'ın Vefatı

19.08.2018 - 20:48, Güncelleme: 19.08.2018 - 20:48
 

Ekonomi Yazarı Güngör Uras'ın Vefatı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın:- "Finansal okur yazarlığa ve ülkemizin ekonomik önceliklerine her vesileyle ve sade bir dille dikkat çeken kıymetli bir insanı kaybettik. Mekanı cennet olsun"

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yaşamını yitiren ekonomi yazarı Prof. Dr. Güngör Uras'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek, "Finansal okur yazarlığa ve ülkemizin ekonomik önceliklerine her vesileyle ve sade bir dille dikkat çeken kıymetli bir insanı kaybettik." ifadelerini kullandı. Kalın, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Uras'ın değerli bir ekonomi hocası olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:"Uras'a, Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Finansal okur yazarlığa ve ülkemizin ekonomik önceliklerine her vesileyle ve sade bir dille dikkat çeken kıymetli bir insanı kaybettik. Mekanı cennet olsun."
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın:- "Finansal okur yazarlığa ve ülkemizin ekonomik önceliklerine her vesileyle ve sade bir dille dikkat çeken kıymetli bir insanı kaybettik. Mekanı cennet olsun"

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yaşamını yitiren ekonomi yazarı Prof. Dr. Güngör Uras'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek, "Finansal okur yazarlığa ve ülkemizin ekonomik önceliklerine her vesileyle ve sade bir dille dikkat çeken kıymetli bir insanı kaybettik." ifadelerini kullandı.

Kalın, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Uras'ın değerli bir ekonomi hocası olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Uras'a, Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Finansal okur yazarlığa ve ülkemizin ekonomik önceliklerine her vesileyle ve sade bir dille dikkat çeken kıymetli bir insanı kaybettik. Mekanı cennet olsun."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.