pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Ekonomi Basını Başarı Ödülleri"ne Müracaat Başladı

Spor 28.03.2017 - 13:43, Güncelleme: 28.03.2017 - 13:43
 

"Ekonomi Basını Başarı Ödülleri"ne Müracaat Başladı

EGD ödülleri, 2016 Mart ve 2017 Mart sonu olarak 1 yıl içinde yayınlanan haberler için verilecek

İSTANBUL (AA) - Ekonomi Gazetecileri Derneğinin (EGD) IX. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri yarışmasına müracaatlar başladıEGD açıklamasına göre, Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda, İstanbul Ticaret Odasının (İTO) desteğiyle düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödüllerine 15 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Başvurular, PDF formatında e-maille, TV, Radyo dallarında aday olacak çalışmaların ise 1 adet CD'leri dernek merkezine elden, posta ile veya e-maille gönderilebilecek."En iyi haber, Söyleşi – Röportaj, En iyi araştırma haberi, En iyi köşe yazarı, En iyi Ekonomi Programı, Yerel Basın Ödülü, Jüri Özel ödül" dallarında dağıtılacak ödüller, 2016 Mart ve 2017 Mart sonu olarak 1 yıl içinde yayınlanan haberler için verilecek.
EGD ödülleri, 2016 Mart ve 2017 Mart sonu olarak 1 yıl içinde yayınlanan haberler için verilecek

İSTANBUL (AA) - Ekonomi Gazetecileri Derneğinin (EGD) IX. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri yarışmasına müracaatlar başladı

EGD açıklamasına göre, Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda, İstanbul Ticaret Odasının (İTO) desteğiyle düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödüllerine 15 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Başvurular, PDF formatında e-maille, TV, Radyo dallarında aday olacak çalışmaların ise 1 adet CD'leri dernek merkezine elden, posta ile veya e-maille gönderilebilecek.

"En iyi haber, Söyleşi – Röportaj, En iyi araştırma haberi, En iyi köşe yazarı, En iyi Ekonomi Programı, Yerel Basın Ödülü, Jüri Özel ödül" dallarında dağıtılacak ödüller, 2016 Mart ve 2017 Mart sonu olarak 1 yıl içinde yayınlanan haberler için verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.