pendik escort bayan
ak

Ekimde 753 Firmaya Dahilde İşleme İzin Belgesi Verildi

Spor 21.11.2018 - 07:48, Güncelleme: 21.11.2018 - 07:48
 

Ekimde 753 Firmaya Dahilde İşleme İzin Belgesi Verildi

ANKARA (AA) - Dahilde işleme rejimi kapsamında ekim ayında 753 firma için izin belgesi düzenlendi.Ticaret Bakanlığının ekim ayına ilişkin dahilde işleme...

ANKARA (AA) - Dahilde işleme rejimi kapsamında ekim ayında 753 firma için izin belgesi düzenlendi.Ticaret Bakanlığının ekim ayına ilişkin dahilde işleme izin, yurt içi satış ve teslim, hariçte işleme izin, vergi, resim ve harç istisnasıyla firma talebine istinaden iptal edilen dahilde işleme izin belgeleri listeleri Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre, ekimde 753 firmaya dahilde işleme izin belgesi verilirken, 2 hariçte işleme izin belgesi, 12 yurt içi satış ve teslim belgesi, 90 vergi, resim ve harç istisnası belgesi düzenlendi.Öte yandan, firma talebine istinaden iptal edilen dahilde işleme izin belgesi sayısı 18, resen iptal edilen dahilde işleme izin belgesi sayısı 13 oldu.
ANKARA (AA) - Dahilde işleme rejimi kapsamında ekim ayında 753 firma için izin belgesi düzenlendi.Ticaret Bakanlığının ekim ayına ilişkin dahilde işleme...

ANKARA (AA) - Dahilde işleme rejimi kapsamında ekim ayında 753 firma için izin belgesi düzenlendi.

Ticaret Bakanlığının ekim ayına ilişkin dahilde işleme izin, yurt içi satış ve teslim, hariçte işleme izin, vergi, resim ve harç istisnasıyla firma talebine istinaden iptal edilen dahilde işleme izin belgeleri listeleri Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, ekimde 753 firmaya dahilde işleme izin belgesi verilirken, 2 hariçte işleme izin belgesi, 12 yurt içi satış ve teslim belgesi, 90 vergi, resim ve harç istisnası belgesi düzenlendi.

Öte yandan, firma talebine istinaden iptal edilen dahilde işleme izin belgesi sayısı 18, resen iptal edilen dahilde işleme izin belgesi sayısı 13 oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.