pendik escort bayan
ak

Ekici'den, Yaşlılar Köşkü'ne Ziyaret

23.03.2018 - 16:43, Güncelleme: 23.03.2018 - 16:43
 

Ekici'den, Yaşlılar Köşkü'ne Ziyaret

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, ilçede yaşlılara yönelik hizmet veren "Yaşlılar Köşkü"nü ziyaret etti....

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, ilçede yaşlılara yönelik hizmet veren "Yaşlılar Köşkü"nü ziyaret etti. Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Başkanlığının, Sekli Mahallesi'nde bulunan ve 11'i kadın 17 yaşlının kaldığı Yaşlılar Köşkü'nü ziyaret eden Ekici ve beraberindekiler, buradaki yetkililerden bilgi aldı. Ekici, yaşlılarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi. Yaşlılardan 99 yaşındaki Fatma Çalışkan, yaşının oldukça ilerlemesine rağmen sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, ilçede yaşlılara yönelik hizmet veren "Yaşlılar Köşkü"nü ziyaret etti....

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, ilçede yaşlılara yönelik hizmet veren "Yaşlılar Köşkü"nü ziyaret etti.

Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Başkanlığının, Sekli Mahallesi'nde bulunan ve 11'i kadın 17 yaşlının kaldığı Yaşlılar Köşkü'nü ziyaret eden Ekici ve beraberindekiler, buradaki yetkililerden bilgi aldı.

Ekici, yaşlılarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi.

Yaşlılardan 99 yaşındaki Fatma Çalışkan, yaşının oldukça ilerlemesine rağmen sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.