pendik escort bayan
ak

"Ekibime Güveniyorum"

16.08.2018 - 15:08, Güncelleme: 16.08.2018 - 15:08
 

"Ekibime Güveniyorum"

- Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak: "(Eskişehirspor maçı) İyi bir oyun alışkanlığımız var. Galip gelebileceğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum"-"Çayır, mera gibi sahalarda oynamaya mahkum edilirsek sorun yaşarız"

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Giray Bulak, pazar günü karşılaşacakları Eskişehirspor maçını kazanabileceklerine inandığını söyledi.Basın mensuplarıyla bir araya gelen Giray Bulak, pazar günü deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Eskişehirspor maçında galip gelmek için sahaya çıkacaklarını vurgulayan Bulak, "Karşımızda Giresunspor maçında izlettiğimiz ekip mi olacak yoksa transferlerini gerçekleştirmiş bir ekip mi olacak? Böyle bir belirsizlik var. Biz, transferini yapabilmiş bir ekip varmış gibi hazırlanıyoruz. Rakibimiz iyi bir takım oluşturdu ve taraftarları iyi motive ediyor. Bu motivasyon, iyi oynadığımızda bize de yansıyor. Dolu tribünlere karşı oynamayı isterim." diye konuştu.Bulak, deplasman da olsa tribünün dolu olması isteğini yineleyerek, "O bakımdan hiçbir çekincemiz yok. Ekibime güveniyorum. İyi bir oyun alışkanlığımız var. Galip gelebileceğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum. Kadromuz gereği oyuncularımızı çok yönlü kullanmaya çalışıyoruz. Sedat, Abdulkadir, Otoo gibi isimlerin savunma da yaptığını görebiliyorsunuz. Yani oyuncu hem atak hem de savunma yapacak. Bunu istiyoruz, bunu oynamaya çalışıyoruz. Kendimizi geliştirdiğimizde daha iyi olacağız." ifadelerini kullandı.Çalışma şartlarının fiziksel olarak iyi olmadığına işaret eden Bulak, Atatürk Stadyumu'nun durumundan yakındı.Bulak, saha çiminin iyi olmadığını ancak buna rağmen ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:"Bilindiği gibi stadımız hazır değil. Birkaç maç daha dışarıda oynayacağız. En son başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla stada gidip baktığımızda, maalesef durumun çok iyi olmadığını gördük. Ben orada çimleri yapan firmayla gerekli temaslarda bulundum. Sadece oraya çimi sermek yetmiyor. Çimin gelişmesi ve bakımı için gerekli olan malzemelerin birçoğu yok. Sulama sistemi, silindir, gübre, kum gibi çimin gelişmesine yardımcı olacak malzemeler statta mevcut değil. Biz, çayırda maç yapmak istemiyoruz. Bu yüzden yetkililerin daha duyarlı olması gerekiyor. Bunu da bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Biz iyi pas yapan takımız. Altınordu maçında 523 pas yapmışız. Çayır, mera gibi sahalarda oynamaya mahkum edilirsek sorun yaşarız."
- Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak: "(Eskişehirspor maçı) İyi bir oyun alışkanlığımız var. Galip gelebileceğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum"-"Çayır, mera gibi sahalarda oynamaya mahkum edilirsek sorun yaşarız"


BALIKESİR (AA) - Spor Toto 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Giray Bulak, pazar günü karşılaşacakları Eskişehirspor maçını kazanabileceklerine inandığını söyledi.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Giray Bulak, pazar günü deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor maçında galip gelmek için sahaya çıkacaklarını vurgulayan Bulak, "Karşımızda Giresunspor maçında izlettiğimiz ekip mi olacak yoksa transferlerini gerçekleştirmiş bir ekip mi olacak? Böyle bir belirsizlik var. Biz, transferini yapabilmiş bir ekip varmış gibi hazırlanıyoruz. Rakibimiz iyi bir takım oluşturdu ve taraftarları iyi motive ediyor. Bu motivasyon, iyi oynadığımızda bize de yansıyor. Dolu tribünlere karşı oynamayı isterim." diye konuştu.

Bulak, deplasman da olsa tribünün dolu olması isteğini yineleyerek, "O bakımdan hiçbir çekincemiz yok. Ekibime güveniyorum. İyi bir oyun alışkanlığımız var. Galip gelebileceğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum. Kadromuz gereği oyuncularımızı çok yönlü kullanmaya çalışıyoruz. Sedat, Abdulkadir, Otoo gibi isimlerin savunma da yaptığını görebiliyorsunuz. Yani oyuncu hem atak hem de savunma yapacak. Bunu istiyoruz, bunu oynamaya çalışıyoruz. Kendimizi geliştirdiğimizde daha iyi olacağız." ifadelerini kullandı.

Çalışma şartlarının fiziksel olarak iyi olmadığına işaret eden Bulak, Atatürk Stadyumu'nun durumundan yakındı.

Bulak, saha çiminin iyi olmadığını ancak buna rağmen ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi stadımız hazır değil. Birkaç maç daha dışarıda oynayacağız. En son başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla stada gidip baktığımızda, maalesef durumun çok iyi olmadığını gördük. Ben orada çimleri yapan firmayla gerekli temaslarda bulundum. Sadece oraya çimi sermek yetmiyor. Çimin gelişmesi ve bakımı için gerekli olan malzemelerin birçoğu yok. Sulama sistemi, silindir, gübre, kum gibi çimin gelişmesine yardımcı olacak malzemeler statta mevcut değil. Biz, çayırda maç yapmak istemiyoruz. Bu yüzden yetkililerin daha duyarlı olması gerekiyor. Bunu da bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Biz iyi pas yapan takımız. Altınordu maçında 523 pas yapmışız. Çayır, mera gibi sahalarda oynamaya mahkum edilirsek sorun yaşarız."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.