pendik escort bayan
ak

Eğitimcilere Bütçe Semineri

13.06.2017 - 16:08, Güncelleme: 13.06.2017 - 16:08
 

Eğitimcilere Bütçe Semineri

NEVŞEHİR (AA) - Avanos'da "Hayat Boyu Öğrenme" projesi kapsamında, öğretmenlere seminer verildi.Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos'da "Hayat Boyu Öğrenme" projesi kapsamında, öğretmenlere seminer verildi.Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde düzenlenen "Bütçemi yönetebiliyorum" konulu seminer belediye toplantı salonunda yapıldı.Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Nurdan Özdemir programda yaptığı konuşmada, projenin aile bütçesinde tasarrufun artırılmasını sağlamayı amaçladığını belirtti.Özdemir, "Proje, seminerler ve uzaktan eğitimler verilmek suretiyle, aile bütçe dengesini sağlama ve tasarrufun artırılması amacıyla yapılıyor. Yükümlülüklerini bilen, finansal okur yazarlık ve gelir gider dengesini sağlayarak yatırım yapan bireylerin sayısının artırılmasını amaçlanıyor." dedi.Seminer sonunda katılımcılara kira, faturalar, aidatlar, temel ihtiyaçlar, eğlence, tatil gibi aylık ve yıllık harcamalarını yazmaları için yıllık bütçe planlama formu dağıtıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos'da "Hayat Boyu Öğrenme" projesi kapsamında, öğretmenlere seminer verildi.Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos'da "Hayat Boyu Öğrenme" projesi kapsamında, öğretmenlere seminer verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde düzenlenen "Bütçemi yönetebiliyorum" konulu seminer belediye toplantı salonunda yapıldı.

Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Nurdan Özdemir programda yaptığı konuşmada, projenin aile bütçesinde tasarrufun artırılmasını sağlamayı amaçladığını belirtti.

Özdemir, "Proje, seminerler ve uzaktan eğitimler verilmek suretiyle, aile bütçe dengesini sağlama ve tasarrufun artırılması amacıyla yapılıyor. Yükümlülüklerini bilen, finansal okur yazarlık ve gelir gider dengesini sağlayarak yatırım yapan bireylerin sayısının artırılmasını amaçlanıyor." dedi.

Seminer sonunda katılımcılara kira, faturalar, aidatlar, temel ihtiyaçlar, eğlence, tatil gibi aylık ve yıllık harcamalarını yazmaları için yıllık bütçe planlama formu dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.