pendik escort bayan
ak

Eğitim Yatırımları ve İhtiyaçlar Ele Alındı

29.12.2016 - 17:40, Güncelleme: 29.12.2016 - 17:40
 

Eğitim Yatırımları ve İhtiyaçlar Ele Alındı

Eğitim alanında önemli kamu yatırımlarının ve çalışmaların sürdüğü ilimizde, 2016 yılı çalışmaları ve 2017 yılı yatırım planları Vali Davut Gül'ün başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.

Eğitim alanında önemli kamu yatırımlarının ve çalışmaların sürdüğü ilimizde, 2016 yılı çalışmaları ve 2017 yılı yatırım planları Vali Davut Gül'ün başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.Sivas Valiliği Ahmet Muammer Bey Salonu'nda düzenlenen toplantıya Vali Davut Gül'ün yanı sıra; Vali Yardımcıları Mehmet Nebi Kaya, Zihni Yıldızhan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, ilgili kurum ve birim müdürleri katıldı.2016 yılı içerisinde tamamlanan projelerin, devam eden yatırımların ve 2017 yılı içerisinde planlanan çalışmaların ele alındığı toplantıda konuşan Vali Davut Gül; ilimize yeni derslikler kazandırılacağını ve planlanan yatırımlarla ilimizin eğitim alanında çok daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz'ın ilimizdeki tüm okullarda sorunsuz bir eğitim verilmesi ve mevcut sorunların çözülmesi için talimat verdiğini hatırlatan Gül, Sivas'ın eğitim altyapısının en iyi şekilde inşa edileceğini ifade etti.Toplantının ardından Susamışlar Konağı'nda okul müdürleri ve okul-aile birliği başkanları ile bir araya gelen Vali Gül, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile ilimizde bu toplantıları belirli periyotlarla sürdürdüklerini söyledi.Sorunların birlikte çözüldüğünü ifade eden Gül, beşincisi düzenlenen toplantıda yine talepleri ve ihtiyaçları dinleyerek çözüm üreteceklerini ifade etti. Sivas'ta eğitim-öğretim kalitesinin artması ve daha huzurlu ortamda çocukların eğitim alması ile ilgili önerileri de dinlemek istediklerini vurgulayan Gül, "Sizlerden gelen talepler; personel ihtiyacı, çevre düzenleme, çok amaçlı salon ya da benzeri sosyal donatı, çok eski okulların yenilenmesi, derslik sayısı yetersiz okullara yeni derslikler kazandırılması, ikili eğitimden tekli eğitime geçiş gibi konulardır. Bunlarla ilgili çalışmalarımız var ve devam ediyor" dedi.Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’ın Sivas’taki bütün okulların ihtiyaçlarının çözümü noktasında talimatları olduğunu söyleyen Vali Gül, "Bizlerde çalışmalarımızı başlattık ve devam ettiriyoruz. İhtiyaçlar kısa vadede çözülmez ancak ihtiyacın önceliğine göre hareket ederek hepsini çözmeye çalışıyoruz. İnşallah 2017 yılı içerisinde de bu sorunları önemli ölçüde ortadan kaldıracağız." diye konuştu.Vali Gül daha sonra basına kapalı gerçekleşen toplantıda okul müdürleri ve okul-aile birliği başkanlarını dinleyerek, istişarelerde bulundu. Gül, toplantının ardından ilimizde yapılması planlanan yeni okullar için düşünülen arazilerde incelemelerde bulundu. - SİVAS
Eğitim alanında önemli kamu yatırımlarının ve çalışmaların sürdüğü ilimizde, 2016 yılı çalışmaları ve 2017 yılı yatırım planları Vali Davut Gül'ün başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.
Eğitim alanında önemli kamu yatırımlarının ve çalışmaların sürdüğü ilimizde, 2016 yılı çalışmaları ve 2017 yılı yatırım planları Vali Davut Gül'ün başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.

Sivas Valiliği Ahmet Muammer Bey Salonu'nda düzenlenen toplantıya Vali Davut Gül'ün yanı sıra; Vali Yardımcıları Mehmet Nebi Kaya, Zihni Yıldızhan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, ilgili kurum ve birim müdürleri katıldı.

2016 yılı içerisinde tamamlanan projelerin, devam eden yatırımların ve 2017 yılı içerisinde planlanan çalışmaların ele alındığı toplantıda konuşan Vali Davut Gül; ilimize yeni derslikler kazandırılacağını ve planlanan yatırımlarla ilimizin eğitim alanında çok daha iyi yerlere geleceğini söyledi. 
Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz'ın ilimizdeki tüm okullarda sorunsuz bir eğitim verilmesi ve mevcut sorunların çözülmesi için talimat verdiğini hatırlatan Gül, Sivas'ın eğitim altyapısının en iyi şekilde inşa edileceğini ifade etti.

Toplantının ardından Susamışlar Konağı'nda okul müdürleri ve okul-aile birliği başkanları ile bir araya gelen Vali Gül, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile ilimizde bu toplantıları belirli periyotlarla sürdürdüklerini söyledi.

Sorunların birlikte çözüldüğünü ifade eden Gül, beşincisi düzenlenen toplantıda yine talepleri ve ihtiyaçları dinleyerek çözüm üreteceklerini ifade etti. 
Sivas'ta eğitim-öğretim kalitesinin artması ve daha huzurlu ortamda çocukların eğitim alması ile ilgili önerileri de dinlemek istediklerini vurgulayan Gül, "Sizlerden gelen talepler; personel ihtiyacı, çevre düzenleme, çok amaçlı salon ya da benzeri sosyal donatı, çok eski okulların yenilenmesi, derslik sayısı yetersiz okullara yeni derslikler kazandırılması, ikili eğitimden tekli eğitime geçiş gibi konulardır. Bunlarla ilgili çalışmalarımız var ve devam ediyor" dedi.

Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’ın Sivas’taki bütün okulların ihtiyaçlarının çözümü noktasında talimatları olduğunu söyleyen Vali Gül, "Bizlerde çalışmalarımızı başlattık ve devam ettiriyoruz. İhtiyaçlar kısa vadede çözülmez ancak ihtiyacın önceliğine göre hareket ederek hepsini çözmeye çalışıyoruz. İnşallah 2017 yılı içerisinde de bu sorunları önemli ölçüde ortadan kaldıracağız." diye konuştu.

Vali Gül daha sonra basına kapalı gerçekleşen toplantıda okul müdürleri ve okul-aile birliği başkanlarını dinleyerek, istişarelerde bulundu. 
Gül, toplantının ardından ilimizde yapılması planlanan yeni okullar için düşünülen arazilerde incelemelerde bulundu. - SİVAS
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.