pendik escort bayan
ak

Eğitim Fakültesi Öğrencileri Karma Resim Sergisi Açtı

03.10.2018 - 12:48, Güncelleme: 03.10.2018 - 12:48
 

Eğitim Fakültesi Öğrencileri Karma Resim Sergisi Açtı

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Öğretim Görevlisi Tamer Balıkçı'nın danışmanlığında...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Öğretim Görevlisi Tamer Balıkçı'nın danışmanlığında karma resim sergisi açtı.CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Eğitim Fakültesinde açılan sergide konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu, öğrencilerin yaptığı çalışmaların başarılı olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.Tamer Balıkçı da sergi hakkında bilgi vererek, "Sergimiz 2017-2018 eğitim öğretim yılı 2. dönem ikinci sınıf öğrencilerinin yaptığı karma bir sergidir. Bu sergide 100'ün üzerinde yağlı boya ve akrilik resim var. Öğrencilerimiz ilk defa akrilik ve yağlı boya çalışmaları yaptıklarından dolayı birtakım hata ve eksikleri olabilir. Ama çok emek verdiler. Çok güzel bir iş yaptılar. Bunu sizlerin ve sanatseverlerin beğenisine sunuyoruz." ifadesini kullandı.Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Protokol üyeleri ve sanatseverler sergiyi gezdi.Sergiye, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Öğretim Görevlisi Tamer Balıkçı'nın danışmanlığında...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Öğretim Görevlisi Tamer Balıkçı'nın danışmanlığında karma resim sergisi açtı.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Eğitim Fakültesinde açılan sergide konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu, öğrencilerin yaptığı çalışmaların başarılı olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Tamer Balıkçı da sergi hakkında bilgi vererek, "Sergimiz 2017-2018 eğitim öğretim yılı 2. dönem ikinci sınıf öğrencilerinin yaptığı karma bir sergidir. Bu sergide 100'ün üzerinde yağlı boya ve akrilik resim var. Öğrencilerimiz ilk defa akrilik ve yağlı boya çalışmaları yaptıklarından dolayı birtakım hata ve eksikleri olabilir. Ama çok emek verdiler. Çok güzel bir iş yaptılar. Bunu sizlerin ve sanatseverlerin beğenisine sunuyoruz." ifadesini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Protokol üyeleri ve sanatseverler sergiyi gezdi.

Sergiye, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.