pendik escort bayan
ak

Eğitim- Bir-sen'den Üyelerine Umre Anlaşması

31.10.2017 - 08:28, Güncelleme: 31.10.2017 - 08:28
 

Eğitim- Bir-sen'den Üyelerine Umre Anlaşması

ESKİŞEHİR (AA) - Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim - Bir-Sen) Eskişehir 2 Nolu Şubesi ile bir tur firması arasında 2018 yarıyıl umre organizasyonu...

ESKİŞEHİR (AA) - Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim - Bir-Sen) Eskişehir 2 Nolu Şubesi ile bir tur firması arasında 2018 yarıyıl umre organizasyonu anlaşması sağlandı. Eğitim- Bir-Sen Eskişehir 2 Nolu Şube Başkanı Abdurrahman Yıldırım, yaptığı açıklamada arzın kalbine yolculuk sloganıyla 4. düzenleyecekleri 2018 yarıyıl umre organizasyonunda üyelerini ve yakınlarını uygun fiyat ve kaliteli hizmetle umre yapmasını amaç edindiklerini kaydetti.Bu kapsamda titiz çalışmalar yaparak umre organizasyonu yapan firmalarla görüştüklerini ifade eden Yıldırım, uygun şartlarla anlaşma yapan özel bir tur şirketine teşekkür etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim - Bir-Sen) Eskişehir 2 Nolu Şubesi ile bir tur firması arasında 2018 yarıyıl umre organizasyonu...

ESKİŞEHİR (AA) - Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim - Bir-Sen) Eskişehir 2 Nolu Şubesi ile bir tur firması arasında 2018 yarıyıl umre organizasyonu anlaşması sağlandı.

Eğitim- Bir-Sen Eskişehir 2 Nolu Şube Başkanı Abdurrahman Yıldırım, yaptığı açıklamada arzın kalbine yolculuk sloganıyla 4. düzenleyecekleri 2018 yarıyıl umre organizasyonunda üyelerini ve yakınlarını uygun fiyat ve kaliteli hizmetle umre yapmasını amaç edindiklerini kaydetti.

Bu kapsamda titiz çalışmalar yaparak umre organizasyonu yapan firmalarla görüştüklerini ifade eden Yıldırım, uygun şartlarla anlaşma yapan özel bir tur şirketine teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.