pendik escort bayan
ak

Eğitim-bir-sen'den Performans Sistemine Tepki

27.03.2018 - 17:13, Güncelleme: 27.03.2018 - 17:13
 

Eğitim-bir-sen'den Performans Sistemine Tepki

KARAMAN (AA) - Eğitim-Bir-Sen Karaman Şubesi üyeleri uygulamaya konulan öğretmen performans sistemine tepki gösterdi. Eğitim-Bir-Sen üyesi çalışanlar,...

KARAMAN (AA) - Eğitim-Bir-Sen Karaman Şubesi üyeleri uygulamaya konulan öğretmen performans sistemine tepki gösterdi. Eğitim-Bir-Sen üyesi çalışanlar, Öğretmen Performans Değerlendirme ve Aday Öğretmenlik İş ve İşlemleri Yönetmeliği Taslağı'nı Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü Binası önünde protesto etti. Burada grup adına açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Karaman Şubesi BaşkanıYunus Özdemir, sistemin, öğretmenleri ayrıştıracak, kurumsal bütünlüğü, mesleki dayanışmayı ve iş birliği içinde çalışma güdüsünü zedeleyecek bir uygulama olduğunu ve eğitimin niteliğine darbe vuracağını iddia ederek bunun bir an önce düzeltilmesini istedi. Öğretmenlere yönelik şiddet olaylarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini de ifade eden Özdemir, eğitimcilerin terörün, hain darbe girişiminin ve şiddetin hedefi olmasının eğitim camiasını umutsuzluğa düşürdüğünü sözlerine ekledi.
KARAMAN (AA) - Eğitim-Bir-Sen Karaman Şubesi üyeleri uygulamaya konulan öğretmen performans sistemine tepki gösterdi. Eğitim-Bir-Sen üyesi çalışanlar,...

KARAMAN (AA) - Eğitim-Bir-Sen Karaman Şubesi üyeleri uygulamaya konulan öğretmen performans sistemine tepki gösterdi.

Eğitim-Bir-Sen üyesi çalışanlar, Öğretmen Performans Değerlendirme ve Aday Öğretmenlik İş ve İşlemleri Yönetmeliği Taslağı'nı Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü Binası önünde protesto etti.

Burada grup adına açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Karaman Şubesi BaşkanıYunus Özdemir, sistemin, öğretmenleri ayrıştıracak, kurumsal bütünlüğü, mesleki dayanışmayı ve iş birliği içinde çalışma güdüsünü zedeleyecek bir uygulama olduğunu ve eğitimin niteliğine darbe vuracağını iddia ederek bunun bir an önce düzeltilmesini istedi.

Öğretmenlere yönelik şiddet olaylarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini de ifade eden Özdemir, eğitimcilerin terörün, hain darbe girişiminin ve şiddetin hedefi olmasının eğitim camiasını umutsuzluğa düşürdüğünü sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.