pendik escort bayan
ak

Eğitim Bir-sen Yozgat'ta Yetkili Sendika Oldu

25.05.2017 - 17:58, Güncelleme: 25.05.2017 - 17:58
 

Eğitim Bir-sen Yozgat'ta Yetkili Sendika Oldu

YOZGAT (AA) - Eğitim Bir-Sen Yozgat Şubesi, il genelinde 3 bin 908 üye sayısı ile yetkili sendika oldu. Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli,...

YOZGAT (AA) - Eğitim Bir-Sen Yozgat Şubesi, il genelinde 3 bin 908 üye sayısı ile yetkili sendika oldu. Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yemek salonunda yaptığı basın toplantısında, 25 yıldır sürdürdükleri mücadele sonucunda eğitim hizmet kolunun genel yetkili sendikası olduklarını söyledi.Eğitim Bir-Sen'in ülke genelinde olduğu gibi Yozgat'ta etkili bir sendika olduğunu ifade eden Şerefli, şunları kaydetti:"Eğitim-Bir-Sen, ülke genelinde olduğu gibi ilimiz genelinde de 3 bin 908 üye sayısı ile en yakın sendikaya 2 bin 374 üye fark atarak eğitim hizmet kolunda yetkili sendika olma unvanını devam ettirmektedir. Eğitim Bir-Sen'liler olarak sivil toplum kuruluşlarının demokrasilerin vazgeçilmez bir parçası olduğuna ve gerekliliğine inanıyoruz. Bu anlamda alanlarda yarış içinde olduğumuz sendikaları da demokrasinin bir zenginliği olarak görüyoruz. Bu demokratik yarışta sendikal varlığımızın sebebi olan Eğitim-Bir-Sen'in asil üyelerine bizlere verdikleri destek ve duydukları güvenden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" Şerefli, bundan sonra da üyelerin vereceği güçle toplu sözleşme masasında temel hak ve özgürlükler noktasında elde ettikleri kazanımları artırarak devam ettireceklerine inandıklarını kaydetti.
YOZGAT (AA) - Eğitim Bir-Sen Yozgat Şubesi, il genelinde 3 bin 908 üye sayısı ile yetkili sendika oldu. Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli,...

YOZGAT (AA) - Eğitim Bir-Sen Yozgat Şubesi, il genelinde 3 bin 908 üye sayısı ile yetkili sendika oldu.

Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yemek salonunda yaptığı basın toplantısında, 25 yıldır sürdürdükleri mücadele sonucunda eğitim hizmet kolunun genel yetkili sendikası olduklarını söyledi.

Eğitim Bir-Sen'in ülke genelinde olduğu gibi Yozgat'ta etkili bir sendika olduğunu ifade eden Şerefli, şunları kaydetti:

"Eğitim-Bir-Sen, ülke genelinde olduğu gibi ilimiz genelinde de 3 bin 908 üye sayısı ile en yakın sendikaya 2 bin 374 üye fark atarak eğitim hizmet kolunda yetkili sendika olma unvanını devam ettirmektedir. Eğitim Bir-Sen'liler olarak sivil toplum kuruluşlarının demokrasilerin vazgeçilmez bir parçası olduğuna ve gerekliliğine inanıyoruz. Bu anlamda alanlarda yarış içinde olduğumuz sendikaları da demokrasinin bir zenginliği olarak görüyoruz. Bu demokratik yarışta sendikal varlığımızın sebebi olan Eğitim-Bir-Sen'in asil üyelerine bizlere verdikleri destek ve duydukları güvenden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz"

Şerefli, bundan sonra da üyelerin vereceği güçle toplu sözleşme masasında temel hak ve özgürlükler noktasında elde ettikleri kazanımları artırarak devam ettireceklerine inandıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.