pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Edok Komutanı Korgeneral Bekiroğlu'ndan Vali Gül'e Ziyaret

29.03.2017 - 15:28, Güncelleme: 29.03.2017 - 15:28
 

Edok Komutanı Korgeneral Bekiroğlu'ndan Vali Gül'e Ziyaret

SİVAS (AA) - Kara Kuvvetleri Komutanlığı Eğitim ve Doktrin Komutanı (EDOK) Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Sivas Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti. Sivas Valiliğinden...

SİVAS (AA) - Kara Kuvvetleri Komutanlığı Eğitim ve Doktrin Komutanı (EDOK) Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Sivas Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 5. Piyade Eğitim Tugayında bulunan eğitim birliklerini denetlemek üzere Sivas'a gelen Bekiroğlu, Vali Gül'e nezaket ziyaretinde bulundu.Ziyarette ilk olarak şeref defterini imzalayan Korgeneral Bekiroğlu, Gül ile bir süre görüştü.Ziyarette, EDOK Eğitim Tümen Komutanı Tuğgeneral Mehmet Hakan Akyol, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip de hazır bulundu.
SİVAS (AA) - Kara Kuvvetleri Komutanlığı Eğitim ve Doktrin Komutanı (EDOK) Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Sivas Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti. Sivas Valiliğinden...

SİVAS (AA) - Kara Kuvvetleri Komutanlığı Eğitim ve Doktrin Komutanı (EDOK) Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Sivas Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 5. Piyade Eğitim Tugayında bulunan eğitim birliklerini denetlemek üzere Sivas'a gelen Bekiroğlu, Vali Gül'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ilk olarak şeref defterini imzalayan Korgeneral Bekiroğlu, Gül ile bir süre görüştü.

Ziyarette, EDOK Eğitim Tümen Komutanı Tuğgeneral Mehmet Hakan Akyol, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.