pendik escort bayan
ak

"Edebiyatımızın Yerli Ve Milli Sesi Tarık Buğra" Etkinliği

16.10.2017 - 17:23, Güncelleme: 16.10.2017 - 17:23
 

"Edebiyatımızın Yerli Ve Milli Sesi Tarık Buğra" Etkinliği

AKSARAY (AA) - Aksaray, Nevşehir ve Niğde'de, 25 ayrı ilden gelecek lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla "Edebiyatımızın Yerli ve Milli Sesi...

AKSARAY (AA) - Aksaray, Nevşehir ve Niğde'de, 25 ayrı ilden gelecek lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla "Edebiyatımızın Yerli ve Milli Sesi Tarık Buğra" etkinliklerinin düzenleneceği bildirildi. Anadolu Mektebi tarafından organize edilen ve 18-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler, 25 ayrı ilden gelen Tarık Buğra'ın kitaplarını okumuş lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.Aksaray, Niğde ve Nevşehir'de değişik mekanlarda düzenlenecek 25 ayrı panele, misafirler dışında bu illerde Tarık Buğra'ya ait eserleri okumuş 220 öğrenci de dinleyici olarak katılacak. Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı ve Tarım Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, yaptığı yazılı açıklamada, Anadolu Mektebi olarak belirledikleri bu harekette hedeflerinin gençlerin kendilerini erken tanımaları, anlamaları, özgüven kazanmalarına faydalı olmalarına katkı sunmak olduğunu belirtti.Anadolu Mektebi'nin düzenleyeceği yazar okumaları etkinlikleri kapsamında Tarık Buğra'nın anılacağını aktaran Güçlü, şunları kaydetti:"Aksaray, Niğde ve Nevşehir'de 18-20 Ekim tarihlerinde "Edebiyatımızın Yerli ve Milli Sesi Tarık Buğra" başlıklı programlara tüm edebiyatseverleri davet ediyoruz. Programın ilk açılış paneli 18 Ekim Çarşamba günü saat 10'da Aksaray Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Programın Niğde açılışı 19 Ekim Perşembe günü saat 10'da Niğde Kültür Merkezi'nde yapılırken, program 20 Ekim saat 10'da ise Nevşehir Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek kapanış paneliyle sona erecek."
AKSARAY (AA) - Aksaray, Nevşehir ve Niğde'de, 25 ayrı ilden gelecek lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla "Edebiyatımızın Yerli ve Milli Sesi...

AKSARAY (AA) - Aksaray, Nevşehir ve Niğde'de, 25 ayrı ilden gelecek lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla "Edebiyatımızın Yerli ve Milli Sesi Tarık Buğra" etkinliklerinin düzenleneceği bildirildi.

Anadolu Mektebi tarafından organize edilen ve 18-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler, 25 ayrı ilden gelen Tarık Buğra'ın kitaplarını okumuş lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Aksaray, Niğde ve Nevşehir'de değişik mekanlarda düzenlenecek 25 ayrı panele, misafirler dışında bu illerde Tarık Buğra'ya ait eserleri okumuş 220 öğrenci de dinleyici olarak katılacak.

Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı ve Tarım Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, yaptığı yazılı açıklamada, Anadolu Mektebi olarak belirledikleri bu harekette hedeflerinin gençlerin kendilerini erken tanımaları, anlamaları, özgüven kazanmalarına faydalı olmalarına katkı sunmak olduğunu belirtti.

Anadolu Mektebi'nin düzenleyeceği yazar okumaları etkinlikleri kapsamında Tarık Buğra'nın anılacağını aktaran Güçlü, şunları kaydetti:

"Aksaray, Niğde ve Nevşehir'de 18-20 Ekim tarihlerinde "Edebiyatımızın Yerli ve Milli Sesi Tarık Buğra" başlıklı programlara tüm edebiyatseverleri davet ediyoruz. Programın ilk açılış paneli 18 Ekim Çarşamba günü saat 10'da Aksaray Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Programın Niğde açılışı 19 Ekim Perşembe günü saat 10'da Niğde Kültür Merkezi'nde yapılırken, program 20 Ekim saat 10'da ise Nevşehir Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek kapanış paneliyle sona erecek."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.