pendik escort bayan
ak

Ecel Ahırda Yakaladı!...

05.02.2014 - 14:35, Güncelleme: 05.02.2014 - 14:35
 

Ecel Ahırda Yakaladı!...

Sivas\'ta yaşayan 66 yaşındaki Turan Temiz, ahırda bulunan büyükbaş hayvanı keserken kalp krizi geçirerek öldü.

Sivas'ta yaşayan 66 yaşındaki Turan Temiz, ahırda bulunan büyükbaş hayvanı keserken kalp krizi geçirerek öldü. Danişment Gazi Mahallesi Ahırlar Bölgesi'nde hayvancılık ile uğraşan evli 5 çocuk babası Turan Temiz, sabah saatlerinde hayvanlarını yemlemek için ahıra gitti. Hayvanları yemledikten sonra ahırda bulunan büyükbaş hayvanı tek başına kesmek isteyen Temiz hayvanı yere yatırıp kestikten sonra, kalp krizi geçirerek ahır içerisinde bulunan su kanalının içine düştü.   Ahırlar Bölgesi'nde çalışan Fahri Öksüz tarafından bulunan Temiz, çevredekilerin de yardımı ile kanaldan çıkartılarak ahır dışına alındı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, tarafından Temiz'e yaklaşık 30 dakika kalp masajı yapıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz adam kurtarılamadı. Turan Temiz'in, hayvanı yere yatırıp kesmeye çalışırken çok fazla zorlandığı ve bu nedenle de kalp krizi geçirdiği belirtildi. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılan Temiz'in cenazesinin yapılacak otopsinin ardından Yukarı Tekke Mezarlığında defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. sivas haber ( SİVAS )
Sivas\'ta yaşayan 66 yaşındaki Turan Temiz, ahırda bulunan büyükbaş hayvanı keserken kalp krizi geçirerek öldü.

Sivas'ta yaşayan 66 yaşındaki Turan Temiz, ahırda bulunan büyükbaş hayvanı keserken kalp krizi geçirerek öldü.

Danişment Gazi Mahallesi Ahırlar Bölgesi'nde hayvancılık ile uğraşan evli 5 çocuk babası Turan Temiz, sabah saatlerinde hayvanlarını yemlemek için ahıra gitti. Hayvanları yemledikten sonra ahırda bulunan büyükbaş hayvanı tek başına kesmek isteyen Temiz hayvanı yere yatırıp kestikten sonra, kalp krizi geçirerek ahır içerisinde bulunan su kanalının içine düştü.

 

Ahırlar Bölgesi'nde çalışan Fahri Öksüz tarafından bulunan Temiz, çevredekilerin de yardımı ile kanaldan çıkartılarak ahır dışına alındı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, tarafından Temiz'e yaklaşık 30 dakika kalp masajı yapıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz adam kurtarılamadı. Turan Temiz'in, hayvanı yere yatırıp kesmeye çalışırken çok fazla zorlandığı ve bu nedenle de kalp krizi geçirdiği belirtildi. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılan Temiz'in cenazesinin yapılacak otopsinin ardından Yukarı Tekke Mezarlığında defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. sivas haber ( SİVAS )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.