pendik escort bayan
ak

Ebrd Başkanı Chakrabarti Türkiye'ye Gelecek

Spor 16.01.2018 - 13:28, Güncelleme: 16.01.2018 - 13:28
 

Ebrd Başkanı Chakrabarti Türkiye'ye Gelecek

EBRD Başkanı Chakrabarti'nin 18-19 Ocak'ta gerçekleştireceği Türkiye ziyaretinde, Türkiye-EBRD Teknik İşbirliği Fonu kurulacak

ANKARA (AA) - Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti, 18-19 Ocak'ta Türkiye'yi ziyaret edecek. EBRD'den yapılan açıklamaya göre, Chakrabarti, bankanın Türkiye ekonomisine katkılarını değerlendirmek ve ülkenin ekonomik potansiyelini tam olarak gerçekleştirmesine yardımcı olacak reformları ele almak amacıyla yapacağı ziyaret kapsamında ülke ekonomisinin önde gelen isimleriyle görüşecek. Ziyaret sırasında, Türkiye-EBRD Teknik İşbirliği Fonu kurulacak. Böylelikle Türkiye, EBRD tarafından yönetilen, ekonomik büyümeye ve insanların hayatlarının gelişmesine yardımcı, sosyal açıdan önemli projelere Hazine Müsteşarlığı vasıtasıyla ortak finansman sağlayacak.EBRD partnerleri ve Türkiye'deki büyük holdinglerin üst yöneticileriyle de görüşecek olan Chakrabarti, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği Genel Kurul Toplantısı'nda bir konuşma yapacak. Chakrabarti'ye ziyaretinde, EBRD Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner de eşlik edecek.
EBRD Başkanı Chakrabarti'nin 18-19 Ocak'ta gerçekleştireceği Türkiye ziyaretinde, Türkiye-EBRD Teknik İşbirliği Fonu kurulacak

ANKARA (AA) - Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti, 18-19 Ocak'ta Türkiye'yi ziyaret edecek.

EBRD'den yapılan açıklamaya göre, Chakrabarti, bankanın Türkiye ekonomisine katkılarını değerlendirmek ve ülkenin ekonomik potansiyelini tam olarak gerçekleştirmesine yardımcı olacak reformları ele almak amacıyla yapacağı ziyaret kapsamında ülke ekonomisinin önde gelen isimleriyle görüşecek.

Ziyaret sırasında, Türkiye-EBRD Teknik İşbirliği Fonu kurulacak. Böylelikle Türkiye, EBRD tarafından yönetilen, ekonomik büyümeye ve insanların hayatlarının gelişmesine yardımcı, sosyal açıdan önemli projelere Hazine Müsteşarlığı vasıtasıyla ortak finansman sağlayacak.

EBRD partnerleri ve Türkiye'deki büyük holdinglerin üst yöneticileriyle de görüşecek olan Chakrabarti, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği Genel Kurul Toplantısı'nda bir konuşma yapacak.

Chakrabarti'ye ziyaretinde, EBRD Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner de eşlik edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.