pendik escort bayan
ak

Ebeler Haftası

26.04.2019 - 15:23, Güncelleme: 26.04.2019 - 15:23
 

Ebeler Haftası

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, AK Parti Kadın Kolları Ebeler Haftası nedeniyle hastanede görev yapan ebeleri ziyaret etti.Ebelere çiçek dağıtan...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, AK Parti Kadın Kolları Ebeler Haftası nedeniyle hastanede görev yapan ebeleri ziyaret etti.Ebelere çiçek dağıtan AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanı Sema Gönül Çevik, ebelerin önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.Aile sağlığının korunması ve yüceltilmesi için ebelik mesleğinin toplumda vazgeçilmez meslekler arasında yer aldığını belirten Çevik şunları kaydetti:"Annelere ve bebeklere sağlık hizmeti veren ebeler kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Ebelik dünyanın en eski mesleklerinden biridir. Tüm kültürlerde insanın doğumunu gerçekleştirdiği için de kutsal kabul edilmektedir. Bu düşüncelerle tüm ebelerimizin haftasını kutluyor, gerek mesleki yaşamlarında, gerekse sosyal yaşamlarından huzur ve mutluluklar diliyorum."
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, AK Parti Kadın Kolları Ebeler Haftası nedeniyle hastanede görev yapan ebeleri ziyaret etti.Ebelere çiçek dağıtan...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, AK Parti Kadın Kolları Ebeler Haftası nedeniyle hastanede görev yapan ebeleri ziyaret etti.

Ebelere çiçek dağıtan AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanı Sema Gönül Çevik, ebelerin önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.

Aile sağlığının korunması ve yüceltilmesi için ebelik mesleğinin toplumda vazgeçilmez meslekler arasında yer aldığını belirten Çevik şunları kaydetti:

"Annelere ve bebeklere sağlık hizmeti veren ebeler kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Ebelik dünyanın en eski mesleklerinden biridir. Tüm kültürlerde insanın doğumunu gerçekleştirdiği için de kutsal kabul edilmektedir. Bu düşüncelerle tüm ebelerimizin haftasını kutluyor, gerek mesleki yaşamlarında, gerekse sosyal yaşamlarından huzur ve mutluluklar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.