pendik escort bayan
ak

Dünya Su Günü

22.03.2018 - 14:53, Güncelleme: 22.03.2018 - 14:53
 

Dünya Su Günü

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesine bağlı Sızır kasabasında Atatürk ilkokulu öğrencileri, 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle program düzenledi.Sızır Atatürk...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesine bağlı Sızır kasabasında Atatürk ilkokulu öğrencileri, 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle program düzenledi.Sızır Atatürk ilkokulunda düzenlenen programda, Okul Müdürü Nail Uyanık, öğrencilere suyun faydaları ve temiz kalmasının önemini anlattı.Kasabadan geçen Göksu ırmağını temizleyen öğrenciler, daha sonra kasabada pankartlarla yürüyerek suyun önemine dikkat çekti.Sızır Atatürk ilkokulu Müdürü Nail Uyanık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bu gün '22 Mart Dünya Su Günü' öğrencilerimize suyun faydalarını anlattıktan sonra kasabadaki doğal su kaynağı olan Göksu’da hep beraber temizlik yaptık." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Gemerek ilçesine bağlı Sızır kasabasında Atatürk ilkokulu öğrencileri, 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle program düzenledi.Sızır Atatürk...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesine bağlı Sızır kasabasında Atatürk ilkokulu öğrencileri, 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle program düzenledi.

Sızır Atatürk ilkokulunda düzenlenen programda, Okul Müdürü Nail Uyanık, öğrencilere suyun faydaları ve temiz kalmasının önemini anlattı.

Kasabadan geçen Göksu ırmağını temizleyen öğrenciler, daha sonra kasabada pankartlarla yürüyerek suyun önemine dikkat çekti.

Sızır Atatürk ilkokulu Müdürü Nail Uyanık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bu gün '22 Mart Dünya Su Günü' öğrencilerimize suyun faydalarını anlattıktan sonra kasabadaki doğal su kaynağı olan Göksu’da hep beraber temizlik yaptık." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.