pendik escort bayan
ak

Dünya Sedef Hastaları Günü

23.10.2016 - 16:53, Güncelleme: 23.10.2016 - 16:53
 

Dünya Sedef Hastaları Günü

Sedef Hastaları Dayanışma Derneği, ''Sedef Hastaları Yüzme Yarışması'' düzenledi

İSTANBUL (AA) - Sedef Hastaları Dayanışma Derneği, Dünya Sedef Hastaları Günü dolayısıyla ''Sedef Hastaları Yüzme Yarışması'' düzenledi.Abdi İbrahim ilaç şirketi desteğiyle sedef hastalığına dikkat çekmek ve hastalıkla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla Sadi Gülçelik Spor Tesisi'nde düzenlenen yarışmada, kadınlar ve erkekler iki kategoride yarıştı.Etkinlikle ilgili AA muhabirine açıklamada bulunan Sedef Hastaları Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Elif Başaraner, sedef hastalığının tedavi edilebilir ve bulaşıcı olmayan bir hastalık türü olduğunu belirterek, ''Amacımız bu konuda toplumsal farkındalık oluşturmak. Bunun için burada bugün yüzme yarışması düzenliyoruz. 9 erkek 9 kadın şeklinde yarışmacılarımız yarışacak.'' ifadelerini kullandı.Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.
Sedef Hastaları Dayanışma Derneği, ''Sedef Hastaları Yüzme Yarışması'' düzenledi

İSTANBUL (AA) - Sedef Hastaları Dayanışma Derneği, Dünya Sedef Hastaları Günü dolayısıyla ''Sedef Hastaları Yüzme Yarışması'' düzenledi.

Abdi İbrahim ilaç şirketi desteğiyle sedef hastalığına dikkat çekmek ve hastalıkla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla Sadi Gülçelik Spor Tesisi'nde düzenlenen yarışmada, kadınlar ve erkekler iki kategoride yarıştı.

Etkinlikle ilgili AA muhabirine açıklamada bulunan Sedef Hastaları Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Elif Başaraner, sedef hastalığının tedavi edilebilir ve bulaşıcı olmayan bir hastalık türü olduğunu belirterek, ''Amacımız bu konuda toplumsal farkındalık oluşturmak. Bunun için burada bugün yüzme yarışması düzenliyoruz. 9 erkek 9 kadın şeklinde yarışmacılarımız yarışacak.'' ifadelerini kullandı.

Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.